Oldal frissítése

ANGRY BEARDS Carl Smooth 46 g

4,7 37 értékelés
Változat
Űrtartalom
46 ml
6 890 Ft

ANGRY BEARDS Carl Smooth 46 g

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

szakállbalzsam.
táplál és véd.

Kényeztesd szakálladat a cseh ANGRY BEARDS márka legjobbjaival! Hiteles termékei kellemesen meglepnek minőségükkel, ugyanakkor jellegzetes humorukkal is szórakoztatnak. A Carl Smooth balzsam finom vajas-mandulás illattal kényeztet. Lágyabb textúrája biztosítja a könnyű felvitelt és felszívódást a szakáll végeitől a gyökerekig. A sheavaj kombinációja a kókusz- és mandulaolajjal együtt táplálja a bőrt, és megakadályozza a viszketést és a külső hatásokat. A megfelelő rögzítés eléréséhez viasszal kombinálható.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

A ANGRY BEARDS CARL SMOOTH szakállbalzsam táplál és véd

Valódi cseh termék

A szakáll és a bőr tökéletes táplálása és regenerálása

UV védőréteget hoz létre a napsugarak és a negatív környezeti hatások ellen

Finom vajas-mandulás illat

Speciális lila üvegből készült doboz

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g
ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

TÁPLÁLÁSHOZ ÉS FORMÁZÁSHOZ

Az ANGRY BEARDS Carl Smooth Conditioner mélyen táplálja a szakállat és segít megvédeni azt a kiszáradástól. A viasz hozzáadása biztosítja, hogy a szakállad ragyogni fog, és a kívánt formára is formázhatod.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

MINŐSÉGI ÖSSZETÉTEL

Az ANGRY BEARDS Carl Smooth kiváló minőségű alapanyagokból, például lanolinból, méhviaszból és természetes olajokból készül.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

CARL SMOOTH

Miután a balzsamot a szakálladra kented, finom mandulaillatot fog körbelengeni, amelyet szantálfa egészít ki.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

LILA ÜVEGGEL VÉDVE

A balzsamot hollandiai lila üveg védi, amely megóv az UV sugaraktól.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

KIFINOMULT FORMULA FINOM ILLATTAL

Az összetételen nagyon sokan és hosszan dolgoztak. A profikkal együtt fejlesztették, és kellőképpen büszkék rá. De ha ilyen tökéletes balzsamod van, nem tudod csak úgy bármiben tárolni. Műanyagról szó sem lehetett, és az egyszerű barna vagy kék üveg sem volt megfelelő. Az ANGRY BEARDS úgy döntött, hogy a balzsamot speciális lila üvegben tárolja, amely nem engedi át az UV sugárzást, és a balzsam még hosszú idő után sem veszít a minőségéből. Így biztos lehetsz benne, hogy a balzsam az utolsó használatig tökéletes formában marad. Bár nem parfüm, a balzsam illata nagyon fontos. Közvetlenül az orrod alatt fog illatozni, ezért nagy szerepet játszik a választásban. A Carl finom vajas-mandulás illatú, amely nem zavaró, sőt, rendkívül kellemes.

Használata

Az ujjaddal kanalazd ki a megfelelő mennyiségű balzsamot a szakáll hosszától függően. Dörzsöld a tenyeredben, hogy felmelegedjen, és egyenletesen vidd fel a szakállra és a bajuszra. Masszírozd a bőrödbe és a szakálladba az ujjaiddal, hogy mindenhová jusson a balzsamból. Naponta 1-2 alkalommal alkalmazhatod.

PRO TIPP:A szakállt a balzsam felvitele után kifésülheted. A balzsam maradványait nyugodtan beletörölheted a hajadba az extra táplálás érdekében.

ANGRY BEARDS Carl Smooth szakállbalzsam, 46 g

Összetevők:

Shea vaj, Méhviasz, Kókuszolaj, Coco-Caprylate/Caprate, Lanolin, Mandulaolaj, Argánolaj, Parfüm, Illatanyag-összetevők (Citronellol, Kumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Alfa-izometil-ionon), E-vitamin, Béta-szitoszterin, Szkvalén, Propil-gallát, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Természetes kozmetikum

Terméktípus

Terméktípus Balzsam

Űrtartalom

Űrtartalom 46 ml

Hatás

Hatás Hidratál, Táplál, Lágyít, Formál
Kód:  KSMU0379
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594205590135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15