Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

DS LABORATORIES Spectral Eyelash Stimulater 2,4 ml

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DS LABORATORIES Spectral Eyelash Stimulater 2,4 ml

Szeretnél hosszú és vastag szempillákat? A kívánságod könnyen teljesülhet a DS LABORATORIES Spectral Eyelash Stimulater szempilla szérummal. A szérum támogatja a rövid, gyenge vagy sérült szempillákat és elősegíti a növekedésüket. Hatékonyságát a legújabb biotechnológiai eljárásoknak köszönheti. A szérum dermatológiailag tesztelt és nem irritálja a szemet. A Spectral Lash szérum aktív összetevői védik és kisimítják a szempillákat oly módon, hogy kiemeljék természetes szépségüket, ugyanakkor megőrizzék egészséges megjelenésüket. A klinikai vizsgálatok során készült jelentések négy hétig tartó használat után hosszabb és vastagabb szempillákról számoltak be.

A DS LABORATORIES Spectral Eyelash Stimulater szempilla szérum legfontosabb jellemzői

  • DS LABORATORIES szempilla szérum vastag és hosszú szempillákhoz
  • Támogatja a rövid és gyenge szempillák növekedését
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Hosszabb és vastagabb szempillák mindössze négy hét használat után
  • Nem irritálja a szemet
  • Védi a szempillákat és kisimítja azokat
  • A használat során szempilláid természetesen szépek és egészségesek lesznek

Használat:
Nyomd össze az applikációs toll végét és vidd fel a szérumot a szempilla vonalára ugyanúgy, mintha szemhéjpúdert tennél fel. Rövid ideig hagyd száradni, majd teljes száradás után sminkelhetsz. Az ideális eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy naponta kétszer - reggel és este - alkalmazd.

Összetétel:
AQUA, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ADENOSINE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, LYSOPHOSPHATIDIC ACID, LYSOLECITHIN, SAFFLOWER GLYCERIDES DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, CALCIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Szérum

Csomagolás

Űrtartalom 2,4 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Dekoratív

Alkalmazási terület

Használat Szem
Kód:  KSPL2657
Termékszám:  689076327190

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15