Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml

4,8 4 értékelés
10 590 Ft

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml

A Revita kondicionáló a legújabb technológiát alkalmazza a hajnövekedés érdekében. A hagyományos kondicionálóktól eltérően a Revita kondicionáló erős összetevőket tartalmaz, amelyekről ismert, hogy serkentik és elősegítik a haj növekedését. Ezt a kondicionálót kifejezetten úgy állították össze, hogy a együtt működjön a Revita sampon termékkel. A kondicionáló összetételében aminosavak és növényi kivonatok találhatók, amelyek erősebb és dúsabb hajat biztosítanak. A kondicionáló formulája növeli a hajgyökerek vastagságát, megőrzi a hatóanyagokat és 12 órán keresztül keményen dolgozik a maximális hajnövekedés érdekében. A kondicionáló ideális a különböző okokból eredő hajhullás intenzív kezelésére.

DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner 205 ml kondicionáló legfontosabb jellemzői 

  • A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner megakadályozza a hajhullást és elősegíti a haj növekedését.
  • Táplálja és revitalizálja a gyökereket
  • A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating balzsam alkalmas nők és férfiak számára, és minden hajtípusra.
  • Aminosavak és növényi kivonatok kombinációját tartalmazza.
  • A nanoszóma technológia 12 óra alatt fokozatosan juttatja be a hatóanyagokat a gyökerekbe.
  • Szabadalmaztatott nanoszóma technológia - a hatóanyagok mélyen behatolnak a sejtekbe a maximális hajnövekedés érdekében.
  • Nem tartalmaz SLS-t és SLES-t - olyan anyagokat, amelyek bőrirritációt, szárazságot és hajhullást okoznak.
  • A REVITA kondicionáló alkalmas kemoterápia, hormonkezelés, hajátültetés és szülés után is.

A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner  balzsam aminosavak és növényi kivonatok kombinációját tartalmazza

A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner aminosavak, antioxidánsok és növényi kivonatok hatékony kombinációját tartalmazza. Az erős hatást a szabadalmaztatott nanoszóma technológia biztosítja, amely az összes hatóanyagot mikroszkopikus méretű liposzómákba zárja, amelyek mélyen behatolnak a sejtekbe, így biztosítva a maximális hajnövekedést. Ez egy erős fegyvert jelent a zuhanás elleni küzdelemben. haj. A nanoszómás technológia emellett 12 óra alatt fokozatosan juttatja a hatóanyagokat a gyökerekbe.

A DS LABORATORIES REVITA hajstimuláló balzsam intenzíven táplálja és védi a hajgyökereket.

A hajbalzsam nem tartalmaz SLS-t és SLES-t, olyan anyagokat, amelyek bőrirritációt, szárazságot és hajhullást okoznak.  Ezáltal igazán gyengéd a bőréhez. A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner kemoterápia, hormonkezelés, hajátültetés vagy szülés után is használható. Hatékonyan tisztítja a hajat, megakadályozza a bőr viszketését és revitalizálja a  gyökereket.


A DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner használata:

Vigyél fel megfelelő mennyiségű DS LABORATORIES REVITA Hair Stimulating Conditioner balzsamot a samponnal kezelt hajra, had hatni 1-2 percig, majd öblítsd le. Használd heti 5 alkalommal a nagyszerű eredményekért. A kondicionáló növeli a Revita sampon hatékonyságát.

A REVITA kondicionáló összetétele:

AQUA/WATER /EAU, CAFFEINE, CETEARYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BUTYROSPEMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BEESWAX/CERA ALBA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, HYDROLYZED CORN STARCH, HYDROLYZED CORN STARCH OCTENYLSUCCINATE, HYDROXYETHYL BEHENAMIDOPROPYL DIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-67, SILICA, BEHENYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDE, CARNITINE HCL, LECITHIN, GLYCERIN, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, XANTHAN GUM, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARGININE, ZINC GLUCONATE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN/LACTIS PROTEINUM, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, COPPER TRIPEPTIDE-1, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, METHYLISOTHIAZOLINONE


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Hajhullás ellen, Regeneráló hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 205 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL4398
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  816378020423

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20