Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DR. HAUSCHKA Soothing Cleansing Milk 145 ml

5 2 értékelés
7 690 Ft

DR. HAUSCHKA Soothing Cleansing Milk 145 ml

A Dr. Hauschka nyugtató tisztító tej szépségápolási terméke gyengéden gondoskodik érzékeny bőrödről még tisztítás során is. A tisztító tej kíméletesen távolítja el a sminket és szennyeződéseket arcbőrödről és szemedről, miközben gondoskodik bőröd hidratáltságáról és erősíti annak védekező képességét. A termék különösen érzékeny és száraz bőrön való használatra ajánlott, megnyugtatja, tisztítja és puhává varázsolja bőröd.

Legfontosabb jellemzők

  • Bőrnyugtató hatású tisztító tej
  • Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket
  • Megnyugtatja a bőrt és megakadályozza kiszáradását
  • Erősíti a bőr védelmi funkcióját
  • Parabén- és szilikonmentes

Gyengéd gondoskodás érzékeny bőrre

A Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk értékes jojoba- és mandulaolajjal gazdagított, mely fokozza a bőr természetes védekező mechanizmusának hatását. A tápanyagokban gazdag fermentált gabona kivonat hatékonyan tisztítja a bőrt, megnyugtatja azt és csökkenti a bőrpír kialakulásának lehetőségét. 

Alkalmazás:
Egy vattakorongra felvitt kis mennyiségű tisztító tejjel gyengéden töröld át a bőröd, és távolítsd el a sminket és szennyeződéseket. 
Összetevők:
Víz (Aqua), alkohol kivonat Anthyllis, Simmondsia chinensis (jojoba) mag olaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandula olaj), Prunus Armeniaca (sárgabarack olaj), glycerin, fermentált gabonafélék kivonata, cetearil-alkohol, bentonit, lecitin, Xanthan Gum, hidrolizált búza glutén, Fragrance (parfum), Limonene, Linalool, geraniol, Citronellol

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 145 ml
Kód:  KSDH032
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020829006041
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05