Oldal frissítése

DR. Hauschka revitalizáló nappali krém 100 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DR. Hauschka revitalizáló nappali krém 100 ml

Bőre fáradtnak tűnik, fakó esetleg ráncok borítják? Akkor Önnek éppen arra a kényesztetésre van szükségre, amit ez a hatékony szépségápoló nyújtani tud. A Dr. Hauschka krém helyreállítja bőre rugalmasságát, ezáltal üdébb és újra élettel telibb lesz. A nappali krém, melyet reggel kell felvinni, egésznap fenntartja a bőr optimális nedvességszintjét, így simává teszi azt, csökkentve a finom ráncokat, és lassítva az öregedés folyamatát. A krém 4 UV fényvédelmi faktort tartalmaz, amely védi a bőrt a Nap káros hatásaitól. A formulákban gazdag krém biztosítja a bőr maximális tápanyagfelvételét és hidratáltságát. Próbálja ki a Dr. Hauschka revitalizáló krémet, az egészséges megjelenésű, üde és szép bőrért!

Aktív összetevők:

  • Nyúlszapuka - antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású
  • Hamamelis - antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír
  • Földimogyoró olaj - hidratáló hatással
  • Mandulaolaj - táplálja és regenerálja, puhítja a bőrt
  • Olívaolaj - hidratáló, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  • Jojobaolaj - regenerálja és stabilizálja a nedvességet a bőrben, különösen alkalmas száraz, érzékeny és pattanásos bőrrel rendelkezőknak, tartalmaz természetes UV 4 védőfaktort
  • Orbáncfű - regenerálja, kisimítja és puhítja a bőrt, aktiválja az anyagcsere folyamatokat

Alkalmazás:
A reggeli időszakban vigyen föl egy kis mennyiséget a megtisztított arcra és nyakra, és óvatosan, finom mozdulatokkal masszírozza be.

Összetevők:
Water (Aqua), Nyúlszapuka (Nyúlszapuka), olaj meruňových vetőmag (Prunus armeniaca), alkohol (alkohol), Hamamelis virginiana (Hamamelis virginiana), mandulaolaj (Prunus dulcis), olívaolaj (Olea europaea), sárgarépa (Daucus carota), mogyoró (arachis hypogaea), olaj búzacsíra (Triticum vulgare), orbáncfű (hypericum perforatum), glicerin, körömvirág (calendula officinalis), lecitin (lecitin), jojoba olaj (Buxus chinensis), illóolajok ( parfum), limonén, linalool, farnezol, benzil-benzoát, geraniol, citronellol, benzil-szalicilát, citrál, alginát (algin), xantángumi (xantángumi).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Világosító, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSDH036
Termékszám:  4020829004894

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05