Oldal frissítése

DR. HAUSCHKA Revitalising Mask 30 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DR. HAUSCHKA Revitalising Mask 30 ml

Az arcmaszk revitalizálja a bőrt, illetve megnyugtatja és tökéletesen táplálja. Megszünteti a bőrirritációt, amely a bőr kipirosodásában, viszketésében, égő érzésében vagy hámlásában nyilvánul meg. Az arcmaszk enyhíti a bőr feszülő érzését, komfortos érzetet kölcsönöz. Ezáltal puhább bőrt, egységesebb bőrtónust és összességében egészségesebb megjelenést biztosít. Az arcbőröd így kifogástalan ápolást élvez és védett a káros környezeti behatásokkal szemben is. Az arcmaszk egyedülálló, természetes összetétele garancia a termék minőségére és hatékonyságára. Használj 100% természetes összetevőkből készült arcmaszkot és mindösszesen 20 perc alatt fiatalosabb megjelenést érhetsz el!

Arcmaszk tulajdonságai

  • Az arcmaszk 100% -ban bio és természetes termék
  • Nyugtatja a bőrt, megszünteti és megakadályozza a bőrirritációt
  • Gazdagon hidratálja és táplálja a bőrt
  • Mérsékli a pórusokat
  • Megőrzi a bőr optimális nedvességtartalmát
  • Puhává teszi és élénkíti a bőrt
  • Revitalizálja a bőrt, helyreállítja a bőr rugalmasságát
  • Mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől
  • Nem tartalmaz ásványi olajakat, parabéneket, szilikonokat és PEG-t
  • Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelték

Hatóanyagok

  • Kamilla - gyógyító, regeneráló, gyulladásgátló és fertőtlenítő hatással rendelkezik
  • Birsmag kivonat - gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással rendelkezik, erősíti a bőrt, könnyű, lélegző réteget képez, amely megőrzi a bőr nedvességtartalmát
  • Anthyllis kivonat - tonizáló és gyógyító hatással rendelkezik, kiegyensúlyozottabbá teszi a bőrt
  • Barackmagolaj - megnyugtatja a bőrt, regenerálja a védőrétegét, mélyen hidratálja a bőrt, megakadályozza a ráncokat, megszünteti a bőr feszülését, elősegíti a kollagéntermelést, erősen regeneráló hatású
  • Jojobaolaj - hidratálja a bőrt, kiegyensúlyozza a pH értéket, könnyen felszívódik és bársonyossá teszi a bőrt, természetes 3-4-es UV szűrővel rendelkezik.


Használat:
Vidd fel az arcmaszkot a megtisztított és tonikkal áttörölt arcbőrre (beleértve a szemkörnyékét is), a nyak és a dekoltázs területére. Kend el egyenletesen és hagyd hatni 20 percig. Ezt követően töröld át egy langyos vízzel átitatott vattakoronggal. Használd heti 1-2 alkalommal.
Összetétel:
Aqua, Pyrus Cydonia mag, alkohol, glycerin, Anthyllis vulneraria extrakt, Prunus Armeniaca (barack)magolaj, Simmondsia chinensis (jojoba) szezámolaj, Borago Officinalis Extract, cetearylalkohol, Arachis hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla recutita (Matricaria - kamilla) Flower Extract, bentonit, Triticum vulgare (Wheat) csíra olaj, Triticum vulgare (Wheat) Bran Extract, Daucus carota sativa (répa) Root kivonat, Propolis Vosk, Fragrance (Parfum) *, limonen *, geraniol *, Linalool * , Citronellol *, Citral *, eugenol *, *Farnesol, lysolecithin, Xanthan Gum, Chlorofylin-Copper Complex (CI 75810).

* A természetes illóolajok része


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Tápláló
Kód:  KSDH025
Termékszám:  4020829007161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15