Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dr. Hauschka Regeneráló Szemkrém 15 ml

5 2 értékelés
16 390 Ft

Dr. Hauschka Regeneráló Szemkrém 15 ml

Szükséged lenne a fiatalság elixírjére, a növekvő életkorod miatt, vagy csak szeretnéd megajándékozni a bőrödet? Dr. Mark Hauschka úgy döntött, hogy szembeszáll a természetes öregedéssel, és kifejlesztette ezt a fiatalság elixírt. A te bőrödre fejlesztették, különösen szem környéki érzékeny bőrre.

És mi ennek az elixírnek a titkos receptje?

  • Acerola és homoktövis; amely helyreállítja a bőr rugalmasságát
  • Vörös lóhere; hasznos izoflavonokat tartalmaz
  • Nyírfalevél, a pórusok finomítására
  • Birs és borágó, biztosítja a megfelelő hidratáltságot
  • Shea vaj és a növényi olajok, védelmezik és puhítják a bőrt

Egyedülálló krém

Nem titok, hogy a bőr fokozatosan elveszíti rugalmasságát, és képességét az önregenerációra. A Dr. Hauschka szemkrémmel nem fog majd bőrödön az idő vasfoga! A szemkrém ápolja, táplálja és regenerálja a szem körüli érzékeny bőrt. A kérm részben visszadja bőröd feszességét és rugalmasságát, amelyből veszít az öregedéssel. Továbbá, láthatóan csökkenti a ráncokat és szemeid megint ragyogóan fognak csillogni. Röviden - jó néhány évet elvesz bőröd korából.

Bőrtípus:
Érett bőrre kifejlesztve.

Alkalmazás:
Minden reggel gyengéden masszírozd vagy ütögesd be a szemkörnyéked bőrébe.

Összetevők:
Water (Aqua), Pyrus Cydonia Seed Extract, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betula Alba Leaf Extract, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Alcohol, Rosa Damascena Flower Water, Hectorite, Equisetum Arvense Extract, Lysolecithin, Glyceryl Stearate Citrate, Beeswax (Cera Alba), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Borago Officinalis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Benzyl Salicylate*, Cetyl Alcohol, Trifolium Pratense (Clover) Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Oryzanol, Sucrose Stearate, Sucrose Distearate, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract.

*Természetes illóolajok alkotói

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Ránctalanító, Regeneráló, Bőrpuhító, Simító

Bőrtípus

Bőrtípus Érett, Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Ránctalanító, Regeneráló, Bőrpuhító, Simító

Használat

Használat Nőknek

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 15 ml
Kód:  KSDH019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020829013902
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05