Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml

5 2 értékelés
5 090 Ft

DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml

A ?Dr. Hauschka kézkrémmel kezeid mindig pamut puhaságúak lesznek. A krém tökéletes a kezeid mindennapi ápoláshoz. A krémet a különösen száraz, érzékeny és rossz vérkeringésű bőrre fejlesztették ki. A kezek ápolása mellett, az olyan durvább bőr ápolására is fel lehet használni, mint a könyök bőre. 

Legfontosabb jellemzők

  • A Dr. Hauschka kézkrémmel kezeid mindig tökéletesen hidratáltak lesznek
  • Gondosan válogatott növényi kivonatokat és minőségi viaszokat tartalmaz
  • Regenerálja és megbízhatóan védi a bőrt a külső környezeti hatásokkal szemben
  • A krém könnyedén eloszlahtahó, és gyorsan felszívódik
  • Durvább bőrre is alkalmazható, mint például a könyök bőre

A kezeid legjobb ápolásáért

Kényeztesd kezeid bőrét ezzel a nagyszerű krémmel. Gondosan válogatott növényi kivonatokat és viaszokat tartalmaz, amelyek szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, valamint regenerálják és táplálják a bőrt. A könnyen kenhető kézkrém gyorsan felszívódik, és használata után nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Ez a krém még akkor is nagyszerű segítség lehet, ha a könyöködön, alkarodon, vagy akár a combodon lévő durvább bőrrel küzdesz.

Összetevők:

Water (Aqua), alkohol (alkohol), Glicerin (glicerin), Hibiscus orvosi (orvosi ziliz), mandulaolaj (Prunus dulcis) Nyúlszapuka (Nyúlszapuka), sárgarépa (Daucus carota), zsíralkoholok (cetearil-alkohol) , méhviasz (Cera flava), kökény (Prunus spinosa), mogyoró (Arachis hypogaea), jojoba olaj (Buxus chinensis), búzacsíra olaj (Triticum vulgare), bentonit (bentonit), laktóz (tejcukor), Kalanchoe ( Kalanchoe daigremontiana) illóolajok (parfum), limonén, linalool, citronellol, citrál, farnezol, benzil-benzoát, eugenol, benzil-szalicilát, lecitin (lecitin), xantán gumi (xantán)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Típus

Típus Női, Férfi

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny
Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Bio, Natúr

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Viszkető bőrre

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSDH010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020829005662

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20