Oldal frissítése

DR. HAUSCHKA Hydrating Foot Cream 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 870 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 740 Ft/db

DR. HAUSCHKA Hydrating Foot Cream 75 ml

Ne feledkezzen meg lábáról még egy nagyon fárasztó nap után sem, kényeztesse azt a Dr. Hauschka lábápoló krémmel. Ez a krém biztosítja a legjobb hidratálást, frissesség érzését nyújtja, és kellemesen hűsít. Tápláló olajokat tartalmaz, melyek a nap végén gondoskodnak a megfelelő regenerációról.

Alaptulajdonságok

  • A Dr. Hauschka krém tökéletesen gondoskodik lába hidratálásáról
  • A tápláló olajoknak köszönhetően biztosítja a bőr megfelelő regenerációját még egy fárasztó nap után is
  • A krém puhává és simává tesz bármilyen bőrt a lábon
  • Hűsíti a lábat és frissesség érzését nyújtja
  • Krémes állaga lehetővé teszi a gyors felszívódást

Kényeztesse lábát

Ez a hidratáló krém megszünteti a száraz és fáradt lábakat. Ha egy munkában töltött fárasztó nap, vagy intenzív sportolás után van, biztosan értékelni fogja ezt a remek segítőt. A krém tápláló olajokat tartalmaz, melyek gondoskodnak a bőr tökéletes regenerálásáról minden nap végén. Kellemesen hűsítő hatású, ami a lábnak a frissesség érzését biztosítja.

Összetétel:

Víz (Aqua), Glicerin (Glycerin), Alkohol (Alcohol), Illóolajok (Parfum), Orbáncfű (Hypericum perforatum), Mogyoró olaj (Arachis hypogaea), Lanolin (Lanolin), Olívaolaj (Olea Europaea), Kökény (Prunus spinosa), Zsíralkoholok (Cetearil Alkohol), Cink-oxid (CI 77947), Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum), Jojoba olaj (Buxus chinensis), Bentonit (Bentonite), Tejcukor (Lactose), Illóolajok (Parfum),  Limonén, Citral, Linalool, Geraniol, Benzil-benzoát, Farnezol, Citronellol, Kumarin (Coumarin), Eugenol, Benzil-szalicilát, Xantángumi (Xanthan gum), Lecitin (Lecithin)

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Terméktípus

Terméktípus Krém
Kód:  KSDH011
Termékszám:  4020829006317

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05