Oldal frissítése

DR. HAUSCHKA Translucent Bronzing Tint 18ml

5 1 értékelés
6 590 Ft

DR. HAUSCHKA Translucent Bronzing Tint 18ml

Engedje kényeztetni magát a tonizáló emulzióval Dr. Hauschka, amely friss, vitalitással teli megjelenést kölcsönöz a bőrének. Az áttetsző barnító árnyalat egységesíti a bőr tónusát és minimalizálja annak tökéletlenségeit, így újra nagyszerűnek és magabiztosnak érzi magát. Ezenkívül a vegán emulzió természetes barnulást kölcsönöz Önnek, amely ideális az ünnep előtt és után a forró napsütésben. Az egyedülálló emulziós formula olívaolajat tartalmaz, amely egyszerre védi a bőrt, ököllel és kisimítja. A Hauschka áttetsző barnító szín a legfinomabb gondozást nyújtja, amelyet a környezete észrevesz.

Főbb tulajdonságai Dr. Hauschka áttetsző barnító színezék, 18 ml

  • Emulzió Dr. A Hauschka friss életet kölcsönöz a bőrnek
  • Az áttetsző barnító árnyalat egységesíti a bőr tónusát és minimalizálja annak hiányosságait
  • Az emulzió természetes barnulást kölcsönöz Önnek
  • Az olívaolaj védi, ökölbe simítja és kisimítja a bőrt
  • 100% -ban természetes emulzió Dr. A Hauschka áttetsző barnító árnyalat a legkíméletesebb gondozást nyújtja
  • Vegán emulzió

Alkalmazás:
A felhordás előtt rázza meg az emulziót. Ezután keverjen össze néhány cseppet egy szokásos termékkel, és egyenletesen vigye fel az arcra és a nyakra. Használhatja a testen is.

Hozzávalók:
Víz (Aqua), Olea Europaea (olíva) gyümölcsolaj, Anthyllis Vulneraria kivonat, Hamamelis Virginiana (boszorkány mogyoró) kéreg / levél kivonat, Alkohol, Cetearyl Alkohol, Gliceril-sztearát, Illat *, Citral *, Linalool *, Farnesol *, Benzil-benzoát *, Limonene *, Citronellol *, Geraniol *, Benzil-szalicilát *, Kumarin *, Eugenol *, Algin, Xantán gumi, Nátrium-citrát, Szilícium-dioxid, Bentonit, Arachis Hypogaea (földimogyoró) olaj, Magnézium-oxid, Alumínium-oxid, Klorofillin-réz komplex (CI 75810), Vas-oxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Az emulzió nem tartalmaz:
szintetikus illatanyagok, szilikonok, tartósítószerek, ásványi olajok, PEG

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 18 ml

Típus

Termék típus Emulzió

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KPFG808
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020829072794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20