Oldal frissítése

Dove Go Fresh Touch Cucumber and Green Tea Shower Gel 500 ml

4,8 54 értékelés
1 790 Ft

Dove Go Fresh Touch Cucumber and Green Tea Shower Gel 500 ml

DOVE Sprchový gel Svěží dotek
 

Dove Go Fresh Touch tusfürdőt a nők gyengéd bőréért fejlesztették ki. Egyedülálló kombinációja érezhetően puhává és simává varázsolja a bőrödet. Uborka és zöld tea-kivonatának köszönhetően finoman tisztítja és tökéletesen hidratálja a bőrt, miközben a külső károsító hatások elleni védelem jegyében ellátja azt a szükséges tápanyagokkal. A tusfürdő azonnali felfrissülést eredményez, selymes tapintásúvá és illatossá téve a bőrödet. Megszabadít mindenféle stressztől és feszültségtől. Add át magad az egész napon át tartó frissességnek!

Ez a különféle összetevőkből álló tusfürdő mélyen táplálja és hidratálja bőrödet. Mindennapos használatra ajánlott. A rendszeres használatot követően bőröd gyönyörűen ragyogó és hidratált lesz. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és engedélyezett. A Dove Go Fresh Touch egyedülálló relaxációs élménnyel ajándékoz meg. Használata kedvezően hat a bőrsejtekre, valamint hatékonyan előzi meg a bőr idő előtti megöregedését.
Hatóanyagai:

  • Zöld tea kivonat - gyengéden tisztítja a bőrt, hidratál, így szükséges tápanyagokat ad és tökéletesen védi bőrét.
  • Uborka kivonat- hidratálja a bőrt, antioxidánsként működik, nyugtatja a bőrt, helyreállítja a rugalmasságát és feszességét. 

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Alkalmazza nedves bőrön az egész testén, és gyengéden masszírozza, amíg egy selymes habréteg jön létre. Mosakodjon meg vele, majd alaposan öblítse le.
Kiszerelés:
500 ml-es
Hozzávalók:
Víz, kokamido-propil-betain, nátrium-lauroil-glicinát, nátrium-lauroil-izetionát, a nátrium-klorid, Laurie Acid, Glicerin, Parfüm, a sztearinsav, a palmitinsav, a Cucumis sativus gyümölcs kivonat, Camellia sinensis levél kivonat, karbomer, sztirol / akrilátok kopolimer, PEG-150 pentaeritrit tetrasztearát, PPG-2 hidroxi-etil kokamid, nátrium-izetionát, nátrium-lauril-szulfát, Tetranátrium EDTA, etidronsav, nátrium-hidroxid, BHT-t, butilénglikol, DMDM hidantoin, nátrium-benzoát, jód-propinil-butil-karbamát, cink-oxid, alfa Isomethyl Jonon, benzil-alkohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, limonén, linalool, Cl 19140, Cl 42090

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló
Specifikáció Toxinmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes
Kód:  SG033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561611145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15