Oldal frissítése

DOVE Purely Pampering Nourishing Lotion 400 ml

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Purely Pampering Nourishing Lotion 400 ml

Dove
 

A Dove Purely Pampering shea vaj és vanília illatú testápolója olyan, mint egy balzsam. Tökéletesen beszívódik a bőrbe, és az összes érzékedre hat. Táplálja és megújítja a bőrt, a finom vanília illatot pedig kellemesen és egyenletesen érzed majd egész nap. A shea vaj megnyugtatja a bőrt, és biztosítja a szükséges hidratálást. A testápoló egyedülálló  DeepCare Complex hatóanyagot tartalmaz. Ez gazdag esszenciális olajok és természetes bőrtápláló anyagok elegye, így mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. Kényeztesd bőrödet a Dove Purely Pampering minőségi ápoló hatásával, hogy szép és puha tapintású legyen.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
A testápolót reggel és/vagy este használd, könnyedén vidd fel egész testedre.

Térfogat:
400 ml

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Caprylic/capric triglyceride, Dimethicone, Glycol stearate, PEG-100 stearate, Cyclopentasiloxane, Petrolatum, Butyrospermum parkii butter, Isomerized linoleic acid, Helianthus annuus hybrid oil, Sodium PCA, Lactic acid, Potassium lactate, Urea, Collagen amino acids, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Stearamide AMP, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Disodium EDTA,, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Cl 77891

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Női, Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Kód:  TM033
Termékszám:  8711700841252
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10