Oldal frissítése

DOVE Body Love Restoring Car Coconut Oil And Almond Milk 400 ml

4,6 33 értékelés
1 790 Ft

DOVE Body Love Restoring Car Coconut Oil And Almond Milk 400 ml

Kényeztesd bőrödet a Dove testápolójával! Az összetételét kókuszolajjal és mandulatejjel gazdagították, amelyekről már évszázadok óta köztudott, hogy a bőrt egészségessé és gyönyörűvé varázsolják. A Dove kókuszos testápoló használata sima és hidratált bőrt eredményez. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védik a bőrt a környezet káros hatásaival és az öregedéssel szemben.

A Dove testápoló legfontosabb jellemzői

  • Minden bőrtípusra ajánlott
  • Kókuszolajjal és mandulavajjal gazdagított
  • Kellemes illatú
  • A bőrt puhává és táplálttá varázsolja

Használat:
Megfelelő mennyiségű tejet gyengéden masszírozz be a bőrbe az egész test felületén!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra ajánlott

Összetevők:

 Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Dimethicone, Glycol stearate, Stearic acid, PEG-100 stearate, Palmitic acid, Petrolatum, 1,2-hexanediol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Cetyl alcohol, Cocos nucifera oil, Collagen amino acids, Cyclopentasiloxane, Decylene glycol, Disodium EDTA, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Isomerized linoleic acid, Lactic acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Phenoxyethanol, Potassium lactate,Potassium sorbate, Propylene glycol, Propylparaben, Prunus amygdalus dulcis oil, Prunus amygdalus dulcis seed extract, Sine adipe lac, Sodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Urea, Coumarin, CI 77891

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Dermo
Kozmetikum sorozat Kókuszos

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908778230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15