Oldal frissítése

Dove Essential Care Body Milk 400 ml

4,6 32 értékelés
2 490 Ft

Dove Essential Care Body Milk 400 ml

Dove
 

A fáradt bőr olyan különleges gondoskodást igényel, amely gyorsan enyhíti azt, és megadja neki a szükséges energiát. A száraz és repedezett bőr most már múlté. A mélyen tápláló és hidratáló tulajdonságaival a természetes olajok visszaadják a bőr energiaszintjét és a simaságát. Kenje be a testét egy finom fátyolszerű, gazdag Dove Essential Original testápoló krémmel, amely egy egyedülálló technológiát, a DeepCare Complex-et tartalmazza. Illóolajokkal és néhány természetes bőr lipidekkel gazdagított, hogy mélye hidratálja és táplálja azt. Gyönyörűen felszívódik és hatékony ellátást ad a hosszantartó szép és sima bőrért.  

 

 

Bőr típusa:
Száraz bőrre.

Alkalmazás:
Alkalmazza a testápoló reggel és / vagy este enyhén simogatva az egész testjét.

Méret:
400 ml-es

Hozzávalók:
Víz, etilhexil-kokoát, ciklopentasziloxán, Glicerin, Paraffinum Liquidum, cetil-PEG / PPG-10/1 dimetikon, tokoferil-acetát, izomerizált linolsav, Helianthus annuus hibrid olaj, nátrium-PCA, tejsav, kálium-laktát, karbamid, Kollagén Amino Acids, Cera microcristallina, dinátrium-foszfát, Parfüm, fenoxietanol, metilparaben, propil-parabén, BHT-t, pentaeritrit-tetra-di- terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát, Alpha Isometilionon, benzil-alkohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellaolaj, kumarin, geraniol, Hexil-fahéjaldehid, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehidet , limonén, linalool

 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Toxinmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711600368804
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20