Oldal frissítése

Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml

4,8 100 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml

Gondolj magadra és védd bőrödet az izzadság kellemetlen szagától. Ez a Dove dezodor 48 órás védelmet biztosít az izzadás és annak kellemetlen szaga ellen. Természetes ásványi anyagokat és zsályát tartalmaz. Azzonnal megszárad és nem irritálja a bőrt.

Legfontosabb jellemzők

  • Dezodor
  • Kellemes illatú
  • 48 órás védelem
  • Természetes ásványi anyagokat tartalmaz
  • Permet
  • 150 ml

Alkalmazás

Jól felrázandó használat előtt. A hónalj területét 15 cm távolságból fújjuk be vele. Figyelmeztetés: Kerülje a közvetlen belégzését. Csak apró fújásokkal vigye fel bőrére jól szellőző helyen. Ne használja más célra, mint amire való. Ne permetezze szemközelben. Ne használja sérült bőrön. Bőrpír vagy irritáció esetén ne használja. Tartsa távol a gyermekektől. A palack nyomás alatt hevítve felrobbbanhat. Ne szúrja ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védje. Kerülje az 50°C feletti hőmérsékleten való tárolását.  Ne fújja nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól tartsa távol. Ne dohányozzon a közelében.

Összetevők

Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, PPG-14 butil-éter, ciklopentasziloxán, Parfüm, Disteardimonium hektorit, Helianthus annuus magvaApproxól származó olajat, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, BHT-t, oktil-dodekanol, dimetikonol, propilén-karbonát, PEG-4, Maris Sal, talkum , Citral, Citronellol, kumarin, geraniol, limonén, linalool

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Gyógynövényes

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes, Ásványi alapú
További tulajdonságok Hosszantartó hatású
Kód:  DEO129
Termékszám:  8710908553820
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05