Oldal frissítése

DOVE Men + Care hajmegerősítő 400 ml

4,9 39 értékelés
1 590 Ft

DOVE Men + Care hajmegerősítő 400 ml

A Dove Men + Care hajmegerősítő sampon célja hogy megerősítse a férfiak finom és ritkuló haját. A haj gyönyörű, erős és tartós lesz. A hajtöredezettség csökkentő hatását bizonyítja a kondícionáló készítmények nélküli samponnal összevetett hatása. A sampon argininnal gazdagított, amely szükséges a haj növekedéséhez, emellett taurin is található benne, amely erősíti a hajat és regenerálja a hajszálakat a hajtövektől egészen a hajvégekig.

Legfontosabb jellemzők

  • férfi
  • sampon
  • erősítő hatású
  • argininnal és a taurinnal dúsított
  • 400 ml-es

Alkalmazás

Alkalmazza a nedves hajra, gyengéden masszírozza be az egész fejbőrbe, hogy serkentse a mikrokeringést, majd öblítse le. Szembe jutás esetén a szemet azonnal mossa ki bő vízzel.

Összetétel

Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, kokamido-propil-betain, koffein, kalcium-glicerofoszfát, karbomer, citromsav, Kokamid-MEA, dimetikonol, dinátrium-EDTA-t, DMDM ??hidantoin, glikol-disztearát, guar hidroxipropiltrimónium-klorid, egy parfüm, fenoxietanol, PPG-12, nátrium-benzoát, nátrium-klorid , nátrium-hidroxid, TEA-dodecil-benzol-szulfonát, a TEA-szulfát, butil-fenil Methylpropional, limonén, linalool.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Koffeinnel

Hatás

Hatás Hajhullás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS384
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908381218
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05