Oldal frissítése

DOVE Original Creme Wash 500 ml

4,8 149 értékelés
1 090 Ft

DOVE Original Creme Wash 500 ml

A Dove Beauty Cream Wash Original krémes folyékony szappan semleges pH-val, lágyító összetevőkkel és 1/4 rész hidratáló krémmel gyengéden tisztítja meg kezedet és táplálja a bőrt. Az utántöltőt 2x250ml-es csomagolásban kézbesítjük.
Összetétel:
Víz, nátrium laureth-szulfát, glicerin, kokamido-propil-betain, kokamid-MEA, izopropil-palmitát, Parfüm, akrilát kopolimer, sztirol / akrilát kopolimer, PPG-12, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-klorid, citromsav, nátrium-benzoát, Alpha-Isomethyl ionon, benzil- alkohol, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, kumarin, eugenol, geraniol, Hexyl fahéjaldehid, limonén, linalool

 

 

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Szappan típus

Szappan típus Utántöltő

Típus

Típus Női, Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  SG027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4000388179004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05