Oldal frissítése

DOVE Caring Bath Indulging Cream 500 ml

4,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 900 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 710 Ft/db

DOVE Caring Bath Indulging Cream 500 ml

Próbálja ki saját bőrén, hogy a Dove termékek 1/4 rész hidratáló krémet tartalmazó formulája mire képes. A forró vízzel teli kád kellemes illatú, nagyszerű habfürdővel a legjobb befejezése egy fárasztó napnak. Merüljön el a habokban, és kényeztesse fáradt bőrét. A bőséges hab hosszú ideig kitart, így nem szükséges a félliteres kiszerelésből pótolni. A szépítkezés páratlan élményét abban a pillanatban értékelni fogja, amint kiszáll a kádból, és befedi magát egy nagy, puha törölközővel. 
Összetevők:
Víz, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Cocamide MEA, Isopropyl palmitate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Acrylates copolymer, Styrene/acrylates copolymer, PPG-12, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Citric acid, Sodium benzoate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab
Kód:  SG019
Termékszám:  4000388176904
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20