Oldal frissítése

DOLCE&GABBANA Light Blue EdT Set 150 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOLCE&GABBANA Light Blue EdT Set 150 ml

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT szettet a féktelen és magabiztos nők számára tervezték.  Eau de toilette-t, tusfürdőt és testápolót tartalmaz. Ez a készlet a mindennapok nélkülözhetetlen kozmetikai segítője lesz. A Milánóban alapított DOLCE & GABBANA márkát az olasz luxus és szenvedély jellemzi. Az olyan nők és férfiak körében népszerű, akik nem félnek kitűnni a tömegből. 

    

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT ajándék szett főbb jellemzői

  • Női ajándék készlet egy magával ragadó és friss gyümölcs-virág illattal, fás jegyekkel.
  • Az illat a forró szicíliai strandokat idézi, és különösen a nyári napokra alkalmas.
  • A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT ajándék szett elsősorban a szabad szellemű hölgyeknek szerez örömet.
  • A szett tartalmaz eau de toilette-t, tusfürdőt és testápolót.
  • A gyönyörűen illatosított termékek tisztítják, kezelik és gyönyörűen illatosítják a testedet.
  • A DOLCE & GABBANA Light Blue egy energikus, friss és érzéki nyári illat.
  • Egy vonzó díszdobozba csomagolva.
    

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

A magával ragadó illat a Földközi-tenger forró strandjaira repíti az elmédet, ahol a forró homokot a friss szellő hűsíti. A DOLCE & GABBANA Light Blue Eau de Toilette gyümölcs-virág illatával és fás jegyeivel különösen alkalmas a nyári napokra, és elsősorban a szabad szellemű és magabiztos nőket varázsolja el. A cédrus energikus és érzéki illatát a zöld alma és a harangvirág finom illata egészíti ki. A jázmin és a fehér rózsa kellemes virágos jegyei friss bambusszal és citromfával párosulnak. Ezt a varázslatos illatkompozíciót érzéki pézsma és borostyán hangsúlyozza ki. 

Fej: 
Kékcsengő, zöld alma, cédrus
Szív: 
Jázmin, bambusz, fehér rózsa
Alap: 
Citromfa, borostyán, pézsma

    

DOLCE & GABBANA Light Blue tusfürdő és testápoló krém

A DOLCE & GABBANA Light Blue tusfürdő és testápoló tisztán és illatosan tartja bőrödet. A tusfürdő gyengéden tisztít és felfrissít, a testápoló krém pedig biztosítja a bőröd számára a szükséges ápolást, és gyümölcs-virág nyári illattal járja át. A tusfürdővel és testápolóval a nyári napok hangulatát, a homokos strandok és a tenger hullámainak hangját idéző illattal egész nap frissnek érezheted magad. 

A készlet tartalma: 
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette 50 ml
Dolce & Gabbana Light Blue tusfürdő 50 ml
Dolce & Gabbana Light Blue testápoló krém 50 ml

Összetétel

DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE EAU DE TOILETTE:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT.

DOLCE&GABBANA VILÁGOSKÉK FRISSÍTŐ TESTÁPOLÓ:
AQUA (WATER), HIDROGÉNEZETT POLIDECÉN, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, SQUALANE, ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CARBOMER, TROMETHAMINE, DIMETHICONOL, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, POLIGLICERIL-3-POLIRICINOLEÁT, SZORBITÁN OLEÁT, KLORFENESIN, TETRASODIUM-EDTA, BHT, SODIUM HYALURONATE, CITRAL, POLIKVATERNIUM-51, ETHYLPARABEN, O-CYMEN-5-OL, POTASSIUM SORBATE, CINNAMAL, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL.

DOLCE&GABBANA VILÁGOSKÉK TUSFÜRDŐ:
AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLICERIN, XYLITOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, BHT.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFA1161
Termékszám:  3423222065904

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20