Oldal frissítése

DOLCE & GABBANA Mini Set

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOLCE & GABBANA Mini Set

Kényeztesd magad az olasz luxussal a világhírű DOLCE & GABBANA márka ajándékcsomagjával. A DOLCE & GABBANA Mini Set eau de toilette és eau de parfum illatokat tartalmaz miniatűr flakonokban. A mini szett őrzi a DOLCE & GABBANA márka dizájnját és jellegzetes illatait. Engedd, hogy magával ragadjon az olasz bergamottvirág, mandarin, licsi, fehér és őszibarack jegyek keveréke. A készletet mindennapi viseletre tervezték. Ha nem tudod eldönteni, melyik DOLCE & GABBANA illat a megfelelő számodra, vagy ha mindegyiket szereted, akkor a DOLCE & GABBANA Mini Set ajándékcsomagot neked találták ki. 

A DOLCE & GABBANA Mini Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A DOLCE & GABBANA Mini szett ideális nők számára
  • Az ajándékkészlet származási helye Olaszország
  • Ajándékdobozban érkezik
  • Különösen alkalmas mindennapi viseletre
  • Különböző ízlésű nők körében népszerű

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP

A DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP egy ideális illat nőknek. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos keverék, amelynek középpontjában jázmin, rózsa és ibolya jegyek állnak. A gyümölcsös másodlagos illat szintén elengedhetetlen összetevő, amelyet a sárgabarack, az alma és más különböző gyümölcsök édes illata szolgáltat. A DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP különösen alkalmas lesz a nyári szezonra. 

DOLCE & GABBANA The One EdT

A DOLCE & GABBANA The One EdT eau de toilette női parfüm egy kivételes, modern elemeket tartalmazó illat, amely nem nélkülözi az eleganciát és az érzékiséget. A keleties-virágos illat gyümölcsös jegyekkel tökéletes tükörképe egy csábító nőnek, aki belső szépségével és kifinomult viselkedésével kápráztatja el a környezetét. A függőséget okozó esszencia teljesen magával ragad, és nagyszerű társaddá válik minden alkalomra, legyen szó akár egy üzleti találkozóról, akár egy romantikus randevúról. 

DOLCE & GABBANA Dolce EdP

A DOLCE & GABBANA Dolce EdP eau de parfum egy nőknek készült illat. Az eau de parfum fő összetevője egy virágos keverék, amely magában foglalja a rózsa, a jázmin és az ibolya jegyeit. A hozzáadott illatanyag-összetevők között a liliom is szerepel. A DOLCE & GABBANA Dolce EdP eau de parfum különösen a nyári szezonban érvényesül. 

DOLCE & GABBANA The One EdP

A DOLCE & GABBANA The One EdP eau de parfum egy nőknek készült illat. A fő összetevő egy keleti illatkeverék, amely egyedi és intenzív meleg jegyeket idéz. Az eau de parfum esszenciális összetevője másodlagosan is keleties illatjegyekből áll, így a vaníliával vagy pézsmával társított jellegzetesebb fűszeres aromával gazdagodik. A hozzáadott illatanyag-összetevők közé tartozik még a bergamott, a jázmin, a liliom és a mandarin. A DOLCE & GABBANA The One EdP különösen népszerű ünnepi alkalmakra vagy a hideg, téli időszakban. 

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Szicília tengerpartjaira repít, hagyd, hogy a nap meleg sugarai és a friss szellő átjárja a testedet. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT egy szikrázó nyári éjszaka ígérete. Gyümölcsös és virágos illatok várnak rád a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT-vel. Az édes gyümölcsök, mint a sárgabarack, az alma vagy a fekete ribizli a nyári hónapok hangulatát idézik egy forró homokos tengerparton, a nap meleg sugarai alatt. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT tagadhatatlanul olasz eredetű. Ezzel az illattal egy olaszországi tengerparti oszlopcsarnokban sétálhatsz. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a férfi párjával együtt egy férfi és egy nő történetét meséli el. 

A csomag tartalma: 
DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP Eau de Parfum, 4,5 ml
DOLCE & GABBANA The One EdT Eau de Toilette, 7,5 ml
DOLCE & GABBANA Dolce EdP Eau de Parfum, 5 ml
DOLCE & GABBANA The One EdP Eau de Parfum, 5 ml
DOLCE & GABBANA Light Blue EdTEau de Toilette, 4,5 ml


Összetétel

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 26,5 ml
Kód:  KPFC3347
Termékszám:  3423473144557

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20