Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 200 ml

4,8 318 értékelés
Változat
Űrtartalom
25 ml 50 ml 100 ml 200 ml
33 690 Ft

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 200 ml

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT
Dolce & Gabbana

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Szicília partjaira repít téged. Hagyd, hogy a nap meleg sugarai és a friss szellő kényeztessék a tested!. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT egy szikrázó nyári éjszakát ígér.

Alapvető információk

Illat típusa:

Gyümölcsös, virágos

Célcsoport:

Női

Illatanyag összetevők:

Borostyán, cédrus, citrom, alma, jázmin, rózsa

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illatösszetevői

Parfümök

fej

cédrus, kék harangvirág, zöld alma

Parfümök

szív

bambusz, jázmin, rózsa

Parfümök

alap

borostyán, pézsma, citromfa

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT jellemzői

Gyümölcsös és virágos illatok várnak rád a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT-vel. Az édes gyümölcsök, mint a sárgabarack, az alma vagy a fekete ribizli a nyári hónapokat idézik egy meleg, homokos tengerparton, amelyet a nap meleg sugarai beragyognak. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT tagadhatatlanul olasz eredetű. Ezzel az illattal úgy érezheted, hogy egy olasz tengerparti oszlopcsarnokban sétálsz. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a férfi párjával együtt egy férfi és egy nő történetét meséli el.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT nők számára ideális.

Ez az Eau de Toilette eredetileg Olaszországból származik.

Illata enyhén, ínycsiklandóan gyümölcsös-virágos.

Különösen a meleg nyári napokra illik.

A féktelen nők körében népszerű.

200 ml-es kiszerelésben.

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illat leírása

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT fő illatösszetevői között megtalálható a szicíliai cédrus, amely egész nap veled marad. Kezdetben a friss alma és lágy kék harangvirág illata kíséri. Az illat szívét a jázmin és a fehér rózsa csokor, valamint a friss bambusz együtt hatja át. Végül az aromás citromfa mellett állati pézsma és egy érzéki borostyán akkord csatlakozik.

Milyen alkalmakra illik a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illat?

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT gyümölcsös-virágos illatával és fás jegyeivel nyűgöz le. Különösen a féktelen nők körében népszerű, akik nem félnek semmilyen kihívástól. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a legjobban a meleg nyári napokon érvényesül, amikor energiával és érzékiséggel tölt el. Egy napsütéses mediterrán nyári nap esszenciáját tartalmazza. Élénk, friss és visszafogott.

Dolce & Gabbana

Időtlen kiegészítők, luxuskozmetikumok és ikonikus parfümök. Mindezek megtalálhatóak az olasz DOLCE & GABBANA márka kínálatában. Az exkluzív divatmárkát 1985-ben Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezők alapították. A DOLCE & GABBANA márka tökéletesen megjeleníti mindazt, ami az olasz temperamentumot jellemzi. Nyitottság, szenvedély és pozitív életenergia. A márka férfiak és nők számára egyaránt kínál luxus termékeket. A parfümök virágos-gyümölcsös illatukról ismertek, ami a tavaszra és a nyárra emlékeztet. Az illatok tele vannak a mediterrán stílus varázslatos esszenciáival, az igéző parfümök pedig titokzatosságot és szenvedélyt hordoznak.

DOLCE & GABBANA kategóriák 

DOLCE & GABBANA ajándékszettek

Ajándékszettek

DOLCE & GABBANA parfümök

Parfümök

DOLCE & GABBANA testápolási termékek

Testápolás


Összetétel

ALKOHOL, FRAGRANCE, WATER, LIMONENE, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
ALKOHOL, FRAGRANCE, WATER, LIMONENE, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

'>
Kód:  KPFA606b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0737052871974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20