Oldal frissítése

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml TESTER

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml TESTER

Szenzációs parfüm, erőteljes és ellenállhatatlan, mint az életöröm. Már az első lélegzetnél élmény lesz a Granny Smith alma "élő illata," ami fiatalos és pezsgő, a bambusz tiszta illatával és a kék harangvirágok színével. Ezután fel lehet ismerni a pézsma egyedi illatát, ami a mindent átható frissesség érzését adja.


Egy ellenállhatatlan illat, olyan, mint az életöröm.
Fej: szicíliai citrom, zöld Granny Smith alma, harangvirág
Bázis: cédrusfa, a borostyán teljessége, pézsma
Szív: jázmin, bambusz, fehér rózsa
Tartalom 100 ml
Mi a teszter? A tesztereket gyakran használják a hagyományos illatszerboltokban, hogy a vevők kipróbálhassák, milyen a parfüm illata. Mivel a tesztert nem közvetlen értékesítésre szánják a végfelhasználóknak, annak kivitelezése nem olyan színes és mutatós. A teszter a klasszikus terméktől csak abban különbözik, hogy nyomtatás nélküli fehér dobozba van csomagolva és többnyire nincs kupakja a szórófejnek. Ha az illatot sajátmagának akarja venni és ezért nem kell a doboz, a teszter a tökéletes választás. Abban az esetben, ha az illatot ajándékozná valakinek, célszerűbb a klasszikus csomag.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA609
Termékszám:  0737052074399

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05