Oldal frissítése

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml

4,8 345 értékelés
23 090 Ft

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT
Dolce & Gabbana

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Szicília partjaira repít téged. Hagyd, hogy a nap meleg sugarai és a friss szellő kényeztessék a tested!. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT egy szikrázó nyári éjszakát ígér.

Alapvető információk

Illat típusa:

Gyümölcsös, virágos

Célcsoport:

Női

Illatanyag összetevők:

Borostyán, cédrus, citrom, alma, jázmin, rózsa

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illatösszetevői

Parfümök

fej

cédrus, kék harangvirág, zöld alma

Parfümök

szív

bambusz, jázmin, rózsa

Parfümök

alap

borostyán, pézsma, citromfa

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT jellemzői

Gyümölcsös és virágos illatok várnak rád a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT-vel. Az édes gyümölcsök, mint a sárgabarack, az alma vagy a fekete ribizli a nyári hónapokat idézik egy meleg, homokos tengerparton, amelyet a nap meleg sugarai beragyognak. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT tagadhatatlanul olasz eredetű. Ezzel az illattal úgy érezheted, hogy egy olasz tengerparti csarnokban sétálsz. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a férfi párjával együtt egy férfi és egy nő történetét meséli el.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT nők számára ideális.

Ez az Eau de Toilette eredetileg Olaszországból származik.

Illata enyhén, ínycsiklandóan gyümölcsös-virágos.

Különösen a meleg nyári napokra illik.

A féktelen nők körében népszerű.

100 ml-es kiszerelésben.

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illat leírása

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT fő illatösszetevői között megtalálható a szicíliai cédrus, amely egész nap veled marad. Kezdetben a friss alma és lágy kék harangvirág illata kíséri. Az illat szívét a jázmin és a fehér rózsa csokor, valamint a friss bambusz együtt hatja át. Végül az aromás citromfa mellett állati pézsma és egy érzéki borostyán akkord csatlakozik.

Milyen alkalmakra illik a DOLCE & GABBANA Light Blue EdT illat?

A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT gyümölcsös-virágos illatával és fás jegyeivel nyűgöz le. Különösen a féktelen nők körében népszerű, akik nem félnek semmilyen kihívástól. A DOLCE & GABBANA Light Blue EdT a legjobban a meleg nyári napokon érvényesül, amikor energiával és érzékiséggel tölt el. Egy napsütéses mediterrán nyári nap esszenciáját tartalmazza. Élénk, friss és visszafogott.

Dolce & Gabbana

Időtlen kiegészítők, luxuskozmetikumok és ikonikus parfümök. Mindezek megtalálhatóak az olasz DOLCE & GABBANA márka kínálatában. Az exkluzív divatmárkát 1985-ben Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezők alapították. A DOLCE & GABBANA márka tökéletesen megjeleníti mindazt, ami az olasz temperamentumot jellemzi. Nyitottság, szenvedély és pozitív életenergia. A márka férfiak és nők számára egyaránt kínál luxus termékeket. A parfümök virágos-gyümölcsös illatukról ismertek, ami a tavaszra és a nyárra emlékeztet. Az illatok tele vannak a mediterrán stílus varázslatos esszenciáival, az igéző parfümök pedig titokzatosságot és szenvedélyt hordoznak.

DOLCE & GABBANA kategóriák 

DOLCE & GABBANA ajándékszettek

Ajándékszettek

DOLCE & GABBANA parfümök

Parfümök

DOLCE & GABBANA testápolási termékek

Testápolás


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA606
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0737052074320

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20