Oldal frissítése

DOLCE & GABBANA K By D&G EdP Set 200 ml

5 1 értékelés
Leárazás -17 %
25 590 Ft 30 690 Ft

DOLCE & GABBANA K By D&G EdP Set 200 ml

A DOLCE & GABBANA K By D&G EdP szettet férfiaknak tervezték. A csomagban parfümöt, tusfürdőt és borotválkozás utáni balzsamot találsz. Ez a készlet a mindennapok nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. A Milánóban alapított DOLCE & GABBANA márkát az olasz luxus és szenvedély jellemzi. Különösen népszerű a férfiak körében, akik nem félnek kitűnni a tömegből.

A DOLCE & GABBANA K By D&G EdP Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A DOLCE & GABBANA K By D&G EdP szett férfiak számára alkalmas
  • Eredeti parfüm Olaszországból
  • A készletben parfümöt, borotválkozás utáni balzsamot és tusfürdőt találsz
  • A DOLCE & GABBANA K By D&G EdP szett a napsütötte Toszkána illatát hozza el neked
  • Kellemes és felejthetetlen illatot hagy maga után
  • Egész napra illatosítja testedet

A DOLCE & GABBANA K By D&G EdP

Karizma, nagylelkűség, vezetői képesség. Ezek azok a fő értékek, amelyeket a Dolce&Gabbana K parfümje képvisel. Az egyedülálló illat a napsütötte Toszkána hangulatát idézi a cédrus és a boróka fás jegyeinek köszönhetően, friss citrusokkal frissít fel, és a vad csábítást a szokatlan pimento chilivel hangsúlyozza. A K parfüm egy olyan férfi esszenciáját ragadja meg, aki uralja a mindennapjait,hű marad a hagyományokhoz és mindennél jobban szereti a családját. A Dolce & Gabbana illat a laza, férfias elegancia vonzerejének esszenciája. Próbálj ki egy uralkodókhoz méltó illatot.

Fejillat:
Vérnarancs, szicíliai citrom, grépfrút, boróka

Szívillat: 
Muskotályzsálya, szegfűbors, geránium, levendula

Alapillat:
pacsuli, vetiver, cédrusfa

A DOLCE & GABBANA K By D&G tusfürdő

A DOLCE & GABBANA K By D&G tusfürdő egész nap finom illatúvá varázsolja testedet. Gyengéden megtisztítja bőrödet, és felejthetetlen illattal ajándékoz meg. A DOLCE & GABBANA K By D&G tusfürdővel egész nap frissnek érezheted magad. 

A DOLCE & GABBANA K By D&G borotválkozás utáni balzsam 

A DOLCE & GABBANA K By D&G borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja az irritált bőrt borotválkozás után. Hidratálja és táplálja a férfiak bőrét. Könnyen alkalmazható és jól beszívódik. Kényeztesd magad a DOLCE & GABBANA K By D&G after shave balzsammal, amely a kalandos Toszkána meleg napsugarait hozza el neked.

A készlet tartalma:
DOLCE & GABBANA K By D&G EdP, 100 ml
Tusfürdő, 50 ml 
Borotválkozás utáni balzsam, 50 ml


Összetétel

Zuhanyzselé

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLICERIN, XYLITOL, PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT, SODIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZIL-SZALICILÁT, BHT A termék összetételéért a gyártó felelős. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSDS1572
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3423222018412

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10