Oldal frissítése

DOLCE & GABBABA Dolce Lily EdT 50 ml

Leárazás -22 %
19 760 Ft 25 490 Ft

DOLCE & GABBABA Dolce Lily EdT 50 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes női illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű DOLCE & GABBANA eau de toilette. A bűbájos DOLCE & GABBANA női eau de toilette használatával készen állhatsz a rád váró kihívásokra. A virágos tónusok egy varázslatos virágzó kertben kalauzolnak végig. Az illat minden romantikus lelkű ember szívét megnyitja, szerelmet, szenvedélyt és vágyat ébreszt bennük. Az édes, gyümölcsös illat minden alkalommal a forró nyári napokra és romantikus estékre repít el Téged. Sportolásnál és munkában egyaránt számíthat rá. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó DOLCE & GABBANA eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette DOLCE & GABBABA Dolce Lily EdT 50 ml ...

A minőségi DOLCE & GABBABA Dolce Lily EdT 50 ml fontosabb paraméterei

  • A megnyerő DOLCE & GABBANA eau de Toilette zamatos női illatjegyeket tartalmaz
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek kombinációja
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű DOLCE & GABBANA eau de toilette illat, amelynek származási helye Olaszország
  • Térfogata 50 ml
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A méltán híres DOLCE & GABBANA eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Burkolózz kellemes illatfelhőbe a népszerű DOLCE & GABBANA eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Származási helye Olaszország. Az itt készített DOLCE & GABBANA eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Térfogata: 50 ml. Az eau de toilette megbízható társad lesz a hétköznapokon és alkalmi eseményeken egyaránt. Elkísér az izgalmas randira és fontos üzleti ebédre is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFA1070
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3423222052416

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20