Oldal frissítése

dokiWach Shark Grey

Kiegészítők a termékhez

dokiWach Shark Grey

A dokiWatch Shark szürke GPS lokátorral és videotelefon hívás lehetőségével rendelkező gyermek okos órákat nem csak a rosszcsontok fogják élvezni, de minden szülő egyaránt nagyra értékeli majd, mert segítenek tájékozódnia abban, hogy a gyermek éppen hol található. Az órák divatosak, vidámak és játékosak is egyben, ne habozzon a vásárlással, lepje meg gyermekeit!

Az intelligens órák elsősorban a helymeghatározó funkciójuk miatt lehetnek hasznosak, emellett viszont lehetősége van hang-és videohívások indítására, hangüzenetek fogadására, illetve hangulatjelek küldésére és szöveges üzeneteket fogadására is.

Legfontosabb jellemzők

  • iOS és Android támogatás
  • Bluetooth 4.0 Smart támogatás
  • NanoSim kártya nyílás
  • Elem élettartam: körülbelül 36 óra
  • 3G modem
  • Kamera felbontása: 2 megapixeles
  • Kijelző mérete: 1,22 "
  • Tömeg: 60 g

Megfelelő tájékoztatás gyermeke hollétéről

Manapság sajnos a gyermekek és felnőttek életéből is hiányzik az egészséges testmozgás, amely elengedhetetlen az emberi szervezet számára. Az intelligens karóra tájékoztatja a szülőket a gyermek által megtett összes lépés mértékéről, az elégetett kalóriákról, és a gyermek által megtett távolságról is.

Az óra célja, hogy a gyerekek csak előre meghatározott személyekkel tudjanak kommunikálni, és csak ezek a személyek vehessék fel velük a kapcsolatot. Mindenki mást blokkol, aki nem szerepel az arra jogosult személyek listáján.

Számos átgondolt szolgáltatás

Az órák érintőképernyős színes kijelzővel vezérelhetők, amelyen keresztül nem csak hívások, hanem a beépített kamerának köszönhetően a videohívások is fogadhatók.

Egy másik kiváló jellemzője a szülők értesítése, riasztása. Az óra tájékoztatja a szülőket, ha a gyermek elhagyja a területet, ahol a gyermek a szülei tudtával tartózkodik. Az óra helymeghatározása  GPS, GSM és WiFi hálózatokon keresztül történik.

Az óra egy praktikus SOS gombbal is el van látva a gyermekek számára, amely által a gyermekeknek lehetősége van figyelmeztetést küldeni a családtagoknak SMS-ben, amely üzenet tartalmazza majd a gyermek aktuális tartózkodási helyének adatait, valamint egy 60 másodperces hangüzenetet is.

A szülők az okostelefonon és az alkalmazáson keresztül beállíthatják azt, hogy  a gyermek egy adott időpontban, - például a tanórák idején - ne tudja használni az órát. Azonban az idő kijelzése és az SOS funkció kikapcsolása természetesen nem lehetséges.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok színe Szürke
Tömeg 60 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS

Funkciók

Sporttevékenységek Kerékpározás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 36 óra (1,5 nap)

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  EAIB011
Termékszám:  DW-2100-SG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15