Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DKNY Women Energizing 30 ml

4,8 162 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
12 790 Ft

DKNY Women Energizing 30 ml

A DKNY Women Energizing 2011 szép illatát olyan nőknek tervezték, akik szeretnének csillagként ragyogni, és magukra hívni mindenki figyelmét. Ez az eredeti illatkompozíció modern nőkhöz illik, akik magabiztosak, gyengéd eszközökkel válnak a figyelem középpontjává, szeretik izgalmas, virágos tónusokkal körülvenni magukat. A fás alap a nárcisz tavaszi illata, a gyengéd lótuszvirág, és az érzéki orchidea elegyéből áll. A citrus és az ibolya frissességet ad, a vodka érdessége pedig hangsúlyozza és különlegessé teszi a végső keveréket.
Összetevők:
Fej: citrus, vodka, ibolyaszirmok
Szív: nárcisz, lótuszvirág, orchidea
Alap: fás illatok, nyír
Kiszerelés: 30 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFA588a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  763511099993

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20