Oldal frissítése

DKNY Stories EdP

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DKNY Stories EdP

Olyan parfümöt vásárolnál, aminek az illata garantáltan felkelti a környezeted érdeklődését? A(z) DKNY Stories EdP rendkívüli illat nők számára. A parfüm fő alkotói a keleti, nehéz és fűszeres illatok. A parfüm további fontos része a virágos mellékillat is a gyöngyvirág, a narancsvirág és a jázmin könnyed aromájával. Ez a parfüm főleg különleges rendezvényekre illik, de téli időszakban is kiváló viselet. A(z) DKNY Stories EdP parfümöt Amerikában gyártják. A(z)

A(z) DKNY Stories EdP parfüm fő jellemzői

  • Parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) DKNY Stories EdP másodlagos illatfajtája: virágos
  • Gyártási helye: Amerika

Egyéb információk a(z) DKNY márkáról

A DKNY márkát 1984-ben Donna Karan divattervező alapította, aki New York-i származású. A DKNY parfümök felébresztik a nők vonzerejét és önbizalmát. Hétköznapokra és fontosabb esti rendezvényekre is tökéletes választás. A nőknek szánt DKNY illatok gyakran kiemelkednek gyümölcsös-virágos esszenciájukkal. Az új kollekcióban a férfiak is megtalálják a hozzájuk leginkább illő illatot. A DKNY rengeteg olyan parfümöt készít, amely felkelti a férfiak figyelmét és magabiztosságot ad.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml, 100 ml
Kód:  KPFC2792nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05