Oldal frissítése

DKNY Stories EdP 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DKNY Stories EdP 100 ml

Olyan parfümöt akarsz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) DKNY Stories EdP 100 ml káprázatos illat nők számára. A parfüm fő alkotóelemei a keleti illatok, intenzív és különleges alapanyagokból. A parfüm további elengedhetetlen része a virágos mellékillat is, melyben a narancsvirág, a gyöngyvirág vagy a jázmin könnyed aromája érződik. Ezt a parfümöt esti rendezvényeken történő viseletre és a téli napokra tervezték. A(z) DKNY Stories EdP 100 ml parfüm Amerikában készül. A(z)

A(z) DKNY Stories EdP 100 ml parfüm főbb paraméterei

  • Nők számára ajánlott parfüm
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) DKNY Stories EdP 100 ml másodlagos illatfajtája: virágos
  • Amerikából származó parfüm
  • A csomag kiszerelése: 100 ml

Egyéb információk a(z) DKNY márkáról

A DKNY márkát 1984-ben Donna Karan divattervező alapította, aki New York-i származású. A DKNY parfümök felébresztik a nők nőiességét és önbizalmát. Hétköznapokra és esti rendezvényekre is ideális választás. A női DKNY illatok kiemelkednek gyümölcsös-virágos esszenciájukkal. Az új kollekcióban a férfiak is megtalálják a hozzájuk legjobban illő illatot. A DKNY rengeteg olyan parfümöt készít, amely megragadja a férfiak figyelmét és önbizalmat ad.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC2792
Termékszám:  22548400050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15