Oldal frissítése

DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
Leárazás -3 %
11 890 Ft 12 290 Ft

DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml

Olyan parfümöt keresel, amellyel sok bókot kaphatsz másoktól? A(z) DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml csodálatos illat nők számára. A parfüm fő komponensei a virágos illatok, jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. Ezzel a parfümmel főleg a nyári napokon tündökölhetsz, de hétköznapokra is kiváló. A(z) DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml parfüm Amerikában készül. A(z)

A(z) DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml parfüm fő jellemzői

  • Nők számára ajánlott parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Amerikából származó parfüm
  • A csomag kiszerelése: 30 ml

További információk a(z) DKNY gyártóról

A DKNY márkát 1984-ben Donna Karan alapította, aki New Yorkból származik. A DKNY parfümök felébresztik a nők nőiességét és önbizalmát. Hétköznapokra és fontosabb esti rendezvényekre is tökéletes választás. A női DKNY illatok gyakran kiemelkednek gyümölcsös-virágos esszenciájukkal. A férfiak is megtalálják a hozzájuk leginkább illő illatot az új kollekcióban. A DKNY számos olyan parfümöt készít, amely megragadja a férfiak figyelmét és magabiztosságot ad.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3861
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  022548423080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20