Oldal frissítése

DKNY Be Delicious EdP Set 180 ml

5 1 értékelés
Leárazás -14 %
12 990 Ft 15 090 Ft

DKNY Be Delicious EdP Set 180 ml

New York sosem alszik. A DKNY Be Delicious EdP ugyanilyen féktelen, a New York-i életstílus ihlette. Energikus, friss, gyümölcsös és virágos illat, amely az ártatlanság, az ellenállhatatlanság és a titokzatosság felhőjébe burkolja viselőjét. A DKNY Be Delicious EdP-t egy minden korosztály által kedvelt illat.

Alapvető információk
Az illat típusa: gyümölcsös, virágos
Rendeltetése:női
Illatanyag összetevők: alma,grapefriut, uborka, magnólia, gyöngyvirág, tubarózsa, rózsák, ibolya, szantálfával, fehér borostyán, fás jegyek

A DKNY Be Delicious EdP összetevői

FEJ

alma, grapefruit, uborka, magnólia

SZÍV

gyöngyvirág, tubarózsa, rózsa, ibolya

ALAP

szantálfa, fehér ámbra, fás jegyek

Vesd bele magad a New York-i éjszakába a DKNY Be Delicious EdP-vel

Hagyd, hogy a nagyváros éjszakai beszippantson a DKNY Be Delicious EdP-vel. Friss gyümölcsös és virágos illata minden korosztályú hölgyet elbűvöl. Nyáron és tavasszal lesz a legjobb választás. Azonban bármikor energiát ad. A DKNY Be Delicious EdP tele van szerelemmel, élettel és kalanddal. Engedd, hogy elvarázsoljon!

A DKNY Be Delicious EdP legfontosabb jellemzői

  • A DKNY Be Delicious EdP ideális a nők számára
  • Az ártatlanság, az ellenállhatatlanság és a titokzatosság érzését kelti
  • Gyümölcsös és virágos illat jellemzi
  • A DKNY Be Delicious EdP a tavaszi és nyári hónapokra alkalmas
  • Minden korosztály körében népszerű
  • 2004-ben indult világhódító útjára
  • A csomag tartalma: EdP 30 ml, tusfürdő hab 150 ml

Gyümölcsös illat egy csipetnyi virággal

A női DKNY Be Delicious EdP friss uborka és grapefruit jegyekkel indítja a napot, amelyeket gyengéd magnólia kísér. Az illat szívét almás jegyek hatják át, amelyeket finom virágillat is kiegészít. Az illat végén, alapillatban a magával ragadó fehér borostyán fog elvarázsolni.

Könnyedség a tavaszi és nyári hónapokra

A női DKNY Be Delicious EdP a New York-i éjszakák izgalmas életét idézi meg magával ragadó és ellenállhatatlan frissességével. Fel fogja ébreszteni benned a vágyat, hogy teljes életet élj. Hagyd, hogy a nagyváros érzelmei elragadjanak, és élj át egy szerelemmel, élettel és kalanddal teli nyarat. A DKNY Be Delicious EdP 2004-ben jelent meg.

1988-ban alapították a DKNY - Donna Karan New York amerikai divatmárkát. A neve maga a minőség, az időtlenség és az elegancia szimbóluma. A márka neve fantáziadúsan az alapító monogramjából és New York városából áll össze, amely nagyban inspirálja a márkát. Az eredeti óra- és ruházati márkából a DKNY a parfümök területén is kezdett jeleskedni. A DKNY illatok olyanok, mint New York - érzékiek, energikusak és felejthetetlenek. A DKNY női parfümjei a női egyediséget és szépséget idézik, míg a férfi illatok az erőt és az életörömöt szimbolizálják.

Összetétel

DKNY BE DELICIOUS ILLAT (PARFÜM), WATER\AQUA\EAU, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, 2-OKTINOÁT-METIL, LIMONENE, CITRAL, TETRASODIUM-EDTA, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETIL-HEXIL-SZALICILÁT.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
Kód:  KPFD1012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85715961075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15