Oldal frissítése

DKNY Be 100% Delicious EdP 30ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DKNY Be 100% Delicious EdP 30ml

Olyan parfümöt akarsz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) DKNY Be 100% Delicious EdP 30ml káprázatos illat nőknek. A parfüm fő alkotói a gyümölcsös jegyek, főleg őszibarack, ananász és áfonya tónusokkal. Ezzel a parfümmel főleg a nyári napokon tündökölhetsz, de hétköznapokra is kiváló. A(z) DKNY Be 100% Delicious EdP 30ml parfümöt Amerikában gyártják. A(z)

A(z) DKNY Be 100% Delicious EdP 30ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: gyümölcsös
  • Származási helye: Amerika
  • A csomag kiszerelése: 30 ml

További információk a(z) DKNY márkáról

A DKNY márkát 1984-ben alapította Donna Karan, aki New Yorkból származik. A DKNY parfümök felébresztik a nők természetes önbizalmát. Hétköznapokra és esti rendezvényekre is ideális választás. A női DKNY illatok kitűnnek gyümölcsös-virágos esszenciájukkal. A férfiak is megtalálják a hozzájuk leginkább illő illatot az új kollekcióban. A DKNY rengeteg olyan parfümöt készít, mely felkelti a férfiak figyelmét és magabiztosságot ad.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC4113
Termékszám:  022548154496

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15