Oldal frissítése

DIOR Miss Dior Originale EdT 100 ml

5 3 értékelés
40 990 Ft

DIOR Miss Dior Originale EdT 100 ml

A Christian Dior egy káprázatos illatot hozott el a nőknek, amely mindennapi viseletre és társasági alkalmakra egyaránt kiváló. A Miss Dior egyedülálló és elegáns illata hangsúlyozza a nő személyiségét és függetlenségét, ugyanakkor érzékiséget és finomságot rejt magában.  A parfüm egy gyönyörű üvegben található, amely a fürdőszoba elegáns díszévé válhat. A Miss Dior parfüma virágos illatok friss kombinációja, labdanummal kiegészítve. Az összetevők kölcsönhatása egyedülálló kompozíciót hoz létre, amely a nők titokzatos gondolatairól és érzéki kifinomultságáról mesél. Próbáld ki ezt a bájos illatot, amely egész nap elkísér!

Illatösszetétel

  • Fejillat: galbanum, zsálya, gardenia
  • Szívillat: jázmin, rózsa, neroli
  • Alapillat: ág, patchouli, labdanum

Egy márka hírneve egyetlen illatban

A Miss Dior világszerte népszerű a nők körében. Az első verziója 1947-ben került a piacra, és a mai napig a Dior szimbóluma maradt. Ha édes tónusoktól mentes eleganciára vágysz, akkor a Miss Dior biztosan téged is meghódít majd. Engedd meg magadnak, hogy lenyűgözzön a luxus, a szépség és az érzékiség érzése minden szippantásnál.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFB400
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3348900142312

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20