Oldal frissítése

DIOR Miss Dior EdP 150 ml

5 1 értékelés
74 590 Ft

DIOR Miss Dior EdP 150 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amiért mások irigyelni fognak? A(z) DIOR Miss Dior EdP 150 ml lenyűgöző illat nők számára. A parfüm fő összetevői a virágos illatok, főleg jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. Ezt a parfümöt hétköznapi viseletre tervezték. A(z) DIOR Miss Dior EdP 150 ml Franciaországból származik.

A(z) DIOR Miss Dior EdP 150 ml parfüm főbb jellemzői

  • Parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Származási helye: Franciaország
  • A parfüm űrtartalma: 150 ml

További információk a(z) DIOR márkáról

A Dior márka 1946-ban jött létre Christian Diornak köszönhetően. Népszerűsége abban rejlik, hogy a természetes nőiességre összpontosít. Az első parfümöt kifejezetten a divat ihlette, mely a Christian Dior fő területe. A minőségi kozmetikumoknak, a luxusdivatnak és parfümjeinek hála a Dior márka számos elégedett vásárlóval büszkélkedhet.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA1240
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3348901581370

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20