Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml

5 1 értékelés
57 190 Ft

DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml

Olyan parfümre vágysz, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml káprázatos illat nőknek. A parfüm fő összetevői a keleti illatok, amelyekben az intenzív és különleges jegyek dominálnak. A parfümöt ellenállhatatlanná teszi a virágos mellékillat is, melyben pl. a jázmin, a gyöngyvirág és a narancsvirág könnyed aromája keveredik. Ez a parfüm főleg különleges rendezvényekre illik, de téli időszakban is kiváló viselet. A(z) DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml parfümöt Franciaországban gyártják.

A(z) DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml parfüm legfőbb jellemzői

  • Tökéletes parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml másodlagos illatfajtája: virágos
  • Gyártási helye: Franciaország
  • Űrtartalma: 90 ml

Egyéb információk a(z) DIOR márkáról

A Dior márka 1946-ban jött létre Christian Diornak köszönhetően. Népszerűsége abban rejlik, hogy a természetes nőiességre összpontosít. Az első parfümöt kimondottan a divat ihlette, amely a Christian Dior fő területe. A minőségi kozmetikumoknak, a luxusdivatnak és parfümjeinek hála a Dior márka számottevő elégedett vásárlóval büszkélkedhet.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFC2787
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3348901487528

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05