Oldal frissítése

DIOR J'adore EdP Set 125 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIOR J'adore EdP Set 125 ml

A CHRISTIAN DIOR J'adore ajándékcsomag egy parfümöt és egy gyönyörűen lágy testápolót tartalmaz. A készlet egy elegáns megjelenésű, fehér díszdobozban van elhelyezve. A szett gyengéd kialakítása a finom szépségeknek szól, és minden korosztály számára nagyszerű ajándék lesz. Borítsd be szerelmedet egy érzéki illattal!


CHRISTIAN DIOR J'adore Eau de Parfum (50 ml) parfüm


egy teljesen egyedi illat, amely mindent tartalmaz, amit egy nő csak kívánhat! Ahogy a francia neve is sugallja, ez egy rendkívül nőies illat, amely az egyszerűséget a kifinomultsággal ötvözi. Az illat szíve a szeder, a szilva és az ibolya friss és finom koktélja. Az illat csúcsán mandarin, finom rózsa és érzéki afrikai orchidea keveredik, hogy egyedülállóvá tegye ezt az illatot. A nők behódoltak ennek a virágos, áttetsző illatnak! Azt mondták, hogy "J'adore", és egymásba szerettek. Érzelmeik új dimenzióit fedezték fel. Még érzékibb, még személyesebb, még személyesebb, titkos pillanatok az illattal - a szívben és a testen. A nőiesség győzött. J'adore - a tökéletes nőiesség.
Összetevők:
Fej: mandarin, rózsa, afrikai orchidea Szívillat: szeder, szilva, ibolya Alapjegy: pézsma, amarant fa, borostyán

CHRISTIAN DIOR J'adore testápoló (75 ml)


egy olyan kozmetikai termék, amelyet az érzékeny női bőr kezelésére terveztek. A tej táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Használata után bőröd rugalmas, puha lesz, és sokáig gyönyörűen illatozik a romantikus, finom virágillattal. A testápolót bármikor használhatod, amikor csak akarod, gyönyörűen puhítja a bőrödet, és enyhíti a száraz bőrt jelző feszültséget. Kényeztesd bőrödet egy olyan testápolóval, amely felerősíti kedvenc parfümöd illatát!
Bőrtípus: Minden bőrtípusra.
Használata:
Vidd fel a bőrre, és finoman masszírozd be.





Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPFF121a
Termékszám:  3348901636896

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15