Oldal frissítése

DIET ESTHETIC Vit Vit Csiga kivonat 50ml

4,7 3 értékelés
3 790 Ft

DIET ESTHETIC Vit Vit Csiga kivonat 50ml

A Diet Esthetic Vit Vit Csiga arc gél csigakivonattal egy természetes kozmetikum erősen koncentrált regeneráló és javító fehérjékből. Ezek a fehérjék a csiga nyálkából (Hexil aspersa) származnak, valamint egyéb más hatóanyagokból. A csigakivonat serkenti a kollagén és elasztin termelést. Emellett segíti a bőr és a szövetek regenerálódását, így csökkentve a ráncok, foltok és hegek mértékét. Ez a különleges gyógyító gél különösen hasznos az akne hegekkel rendelkező emberek számára. A gél alkamazásával a bőr sima és tökéletesen tiszta lesz. Élvezze a prémium minőségű és magas hatékonyságú gélt amely megszünteti az akne problmáit!
A csiga nyálka már Hippokratész idejében is híres volt gyógyító erejéről. Gyógyító tulajdonságai eredményeként az enzimeket megváltoztatják a szövetek állapotát az akne esetében, miközben tökéletesen hidratálja és gyógyítja is a bőrt.Az enzimek segítenek eltávolítani a bőrpírt és az elszáradt pattanások okozta nemkívánt pigmentációt. A csiga iszap hasonlóan rendkívüli hidratáló képességekkel rendelkezik, mint a teve vízmegkötő képessége a szervezetében. A gél kellemes textúrája különösen alkalmas zsíros és aknéra hajlamos bőrre. Használja ezt az egyedülálló gélt, amely megőrizni a bőr egészséges és gyönyörű állapotát!
Hatóanyagai:

  • Az enzimek segítenek eltávolítani a bőrpírt és az elszáradt pattanások okozta nemkívánt pigmentációt.
  • A csiga nyálka serkenti a kollagén és elasztin termelést, segít a bőr és a szövetek regenerálásában és hidratálásban.


Bőrtípus:
Zsíros és aknés bőrre
Használat:
Helyezze a szükséges mennyiséget a bőrre és gyengéden masszírozza be azt. Alkalmas nappali és éjszakai használatra
Kiszerelés:
50 ml-es

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Mattító

Korosztály

Korosztály 20+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Gél
Kód:  KSPL1205
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8430830507424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05