Oldal frissítése

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30ml

Egy ránctalanító szérum, amely 4% polipeptidet tartalmaz kígyóméregből, a DIET ESTHETIC kiváló spanyol természetes kozmetikumok sorából. Ez a szérum kitűnő választás a ráncok hatékony csökkentésére.
Klinikai tesztek alapján igazolták a felismerhető lifting (kikapcsoló, kisimító), anti-aging és anti-wrinkle hatást. A hatóanyagot in vivo (élőben) és in vitro (kémcsőben) is tesztelték. A vizsgálat során 28 napon keresztül, napi 2 x alkalmazással használták, ami jelentősen csökkentette a legmélyebb ráncokat és mimikai vonalakat is. Ezt a hatást más anyagok is erősítik - hyalurunsav, retinol, Q10 koenzim, kollagén és elasztin, amelyeket a krém mind tartalmazza. A 4%-os szérum hatásai már az első használatnál látszanak.
A szérum hidratáló faktorokat is tartalmaz, amelyek egész nap védik a bőrt, és tartós puhaságot kölcsönöznek neki. A szérum emellett kellemes illatú is.
Hatóanyagai:
Polipeptid a vipera mérgéből (Tropidolaemus wagleri) - a ráncok csökkentésére
B és E vitaminok - védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és a túlzott UVA és UVB sugarak ellen.
Shea vaj
Csipkebogyó olaj, olíva olaj és kukorica olaj - nem eredményeznek zsíros bőrt
Koji sav - fehérítő hatás az öregedési foltok ellen
Hyaluronsav
Retinol
Q10 koenzim, kollagén, elasztin - a bőr hidratáltsága és a ráncok csökkentésére
Hatások:
A szérum használata láthatóan megfiatalítja a bőrt. A szérum hatékonyan csökkenti a ráncokat és a finom mimikai vonalakat. Ugyanakkor revitalizálja, regenerálja és világosítja is a bőrt. A testápoló rendszeres alkalmazása egységes tónust ad a bőrnek, miközben alaposan hidratálja.
Alkalmazás:
Alkalmazd naponta kétszer a megtisztított bőrre.
Összetétel:
Polypeptid a vipera mérgéből (Tropidolaemus wagleri), B és E vitaminok, shea vaj, csipkebogyó olaj, oliva olaj, kukorica olaj, hyaluronsav, koji sav, retinol, Q10 koenzim, kollagén, elasztin

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Kód:  KSPL0806
Termékszám:  8430830507578

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20