Oldal frissítése

Diesel DZ 7278

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Diesel DZ 7278

Hodinky Diesel DZ 7278 jsou precizně zpracované pánské hodinky, které zobrazují 4 časová pásma. A modern design a tárcsát tartalmaz mindent, rendkívül funkcionális órák is várják. Az ügy acélból készül, és a kombináció számlap fekete, kék kiemelt elemekkel. Cool design ilyen egyedi órák ideális gyakori viselet. Alkalmas mindennapi viselet, valamint egy fontos üzleti tárgyalás vagy egy vacsora. Přes svůj sportovní vzhled vyzařuje z těchto hodinek elegance a styl.
Ezek az órák minden alapvető funkciók, és van velük minden nap áttekintést az aktuális dátumot. Az óra lehet állítani, hogy a 12 órás vagy 24 órás üzemmódban. Sportos örömére felhasználók stopper, amelyre biztosan megtalálja használatát.Órák elemmel működő és vízálló. Köszönet nekik, hogy nyugodtan használja a szabadban, esőben, nyáron a víz, vagy bárhol a többi órák anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg. Semleges fekete szíj alkalmas arra is, hogy az összes kiválasztott kiegészítők. Get elegáns és eredeti órák, amelyek nem csak praktikus, de szép!
Jellemzők:Basic, dátum, stopper, 12/24
típus:
Kombinált - analóg és digitális
üveg:
ásványi
Ház:
acél
szíj:
szilikon
méretek:
57x57x13 mm
vízálló:
30 m
áramellátás:
akkumulátor
Dial Szín:
fekete
Szín Szíj:
fekete
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05