Oldal frissítése

DIESEL Bad EdT 50 ml

4,8 9 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 75 ml 100 ml 125 ml
13 290 Ft

DIESEL Bad EdT 50 ml

Leírás fotó

A Bad férfi EDT a Diesel márka újdonsága 2016-ban. Friss, fa alapú illat, amely hosszas, enyhén kihívó nyomot hagy. Elszánt, erős és csábító, az igazi férfi illata. Adja át magát a hódító illatok egyedi kombinációjának, kezdjen a csábítás nagy játékába. Legyen ellenállhatatlan a Bad férfi kölnivízzel!

Elszánt és erős illat

A kardamom megnyitja jellegzetesen finom, édesen égető fűszeres kámforillatát, finoman keveredik a bergamott könnyű illatával, leheletnyi gyümölcsaromával és a levendula összetéveszthetetlen jegyével. A kaviár erőteljessége adja az illat szívét. Az alapot a fás aromák kölcsönzik íriszgyökérrel és dohánnyal. Így válik egyedivé az erős és fűszeres illatok kombinációja, s ezáltal lesz egyedi a diesel Bad férfi kölnivíz!

Összetétel

  • Fő: kardamom, levendula, bergamott
  • Szív: kaviár
  • Bázis: fás tónusok, íriszgyökér, dohány

Összetétel

ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, METHYL ANTHRANILATE, BENZIL-BENZOÁT (F. I. L. B187574/1).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Bergamott, Levendula
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, METHYL ANTHRANILATE, BENZIL-BENZOÁT (F. I. L. B187574/1). '>
Kód:  KPPF236a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605522052826

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20