Oldal frissítése

DERMACOL Mega Lashes vízálló szempillaspirál - fekete 12,5 ml

4,2 11 értékelés
3 390 Ft

DERMACOL Mega Lashes vízálló szempillaspirál - fekete 12,5 ml

Dermacol Mega Lashes Waterproof Mascara
 

A Mega Lashes szempillaspirál a rendkívül magas algatartalmának köszönhetően tökéletes kontúrt ad szemének. Fekete árnyalattal festi be szempilláit, és nedvességgel való érintkezés után sem kenődik el. Vízálló és tartós. Összetételének hála nem irritálja az érzékeny szemet. Az ecsettel lenyűgözően hosszú, sűrű és ragyogó fényű szempillákat varázsolhat. Kényeztesse magát olyan szempillaspirállal, amely nem okoz csalódást sem esőben, sem a vízben!

A viasz és polimer alapú szempilla krém vízálló textúrája tökéletesen tartósítja a benne lévő algákat, továbbá sűrű és hosszú szempillákkal ajándékozza meg Önt. Az intenzív pigmentek jól látható fekete színt adnak a szempilláknak. A szempillaspirál használata után a szempillák megerősödnek, hosszabbak és sokkal nagyobbak lesznek. Csábító és vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének. Egy férfi sem tud ellenállni az igéző és 

Alkalmazása:
Hosszanti mozdulatokkal fesse be a felső és alsó szempillákat a termékben található ecsettel! 

 

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Vízálló

Kefe

Alak Szférikus

Űrtartalom

Űrtartalom 12,5 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85957787
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10