Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Fresh Shoes Spray 130 ml

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Fresh Shoes Spray 130 ml

 

Ajánljuk figyelmébe a Dermacol Fresh shoes cipőspray-t, mely lábát kellemes, frissítő állapotban tartja. Semlegesíti a kellemetlen szagokat és 24 órán át tartó frissességről gondoskodik. Sensidin hatóanyagának köszönhetően megelőzi a baktériumok elszaporodását. A mentolnak kiváló hűsítő és lazító hatása van. 130 ml-es kiszerelés. Közvetlenül a lábbelibe is alkalmazhatja, mely ezáltal mentesül a kellemetlen szagoktól.

Tartalom:
130 ml

Összetevők:
Aqua, alcohol denat., propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, menthol, ethylhexylglycerin, octenidine hcl, benzyl salicylate, limonene, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, benzyl cinnamate, parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Gombás fertőzésre

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Termék típus

Termék típusa Izzadásgátló cipőkhöz

Terméktípus

Terméktípus Spray

Tulajdonságok

Hatás Hűsítő, Nyugtató
További jellemzők Szagtalanító
Kód:  OBV004
Termékszám:  8595003104234
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10