Oldal frissítése

DERMACOL Express Körömlakk lemosó Remover 120 ml

4,7 49 értékelés
1 390 Ft

DERMACOL Express Körömlakk lemosó Remover 120 ml

Dermacol Express Nail Polish Remover

A gyengéd körömlakk lemosóval könnyen és gyorsan eltávolíthatod a körömlakkod anélkül, hogy az károsítaná vagy kiszárítaná a kezed. Használható természetes és mesterséges körmökre is. Tápláló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a körömre és a köröm melletti területekre is jótékony hatással vannak. A finom illatos lemosó nem tartalmaz acetont, a benne található mandulaolaj viszonterősíti a körmöket és a bőr miközben rugalmassá és egészségessé teszi azt. Használd a bőrgyógyászok által is ajánlott Dermacol Express körömlakklemosót, amely kellemes rózsaillatot biztosít.

Egészséges és szép körmök

Azoknak, akik szeretik lakkozni a körmeiket, szintén gondoskodniuk kell megfelelő karbantartásukról és táplálásukról is. Ahhoz, hogy a körmök egészségesek és gyönyörűek legyenek, minden lakkozás után megfelelően kell ápolni őket. A tápláló mandulaolaj hozzájárul a mély regenerációhoz és a gyönyörű megjelenéshez.Biztosíts a körmeidnek megfelelő gondoskodást, hogy gyönyörűek legyenek!

Használat
Vidd fel egy vattakorong segítségével a körömlakk lemosót és óvatosan masszírozza a körmeidet, amíg eltávolítod az összes lakkot.

A körömlakklemosó tulajdonságai

  • Gyorsan és egyszerűen eltávolítja a körömlakkot
  • Természetes és műkörmökhöz is használható
  • Mélyen táplál és regenerál
  • Megakadályozza a körmök és azok környezetének a kiszáradását
  • Nem tartalmaz acetont és nem károsítja a körmöket
  • Mandulaolajat tartalmaz
  • Erőt és rugalmasságot biztosít a körmöknek
  • Visszaadja a körmök egészséges megjelenését és természetes szépségét

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Aceton mentes
Eltávolítja Hagyományos körömlakk
Kivitel Üveges

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml
Kód:  DEKO049
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85955837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10