Oldal frissítése

DERMACOL Toning Cream 2in1 Bronze 30 ml

4,9 7 értékelés
2 390 Ft

DERMACOL Toning Cream 2in1 Bronze 30 ml

Dermacol Toning Cream 2in1 a smink és a tonizáló krém egyedi kombinációja, amely minden bőrtípusra alkalmas. A D-pantenollal és E-vitaminnal ellátott könnyű textúra elősegíti a bőr természetes és ragyogó megjelenését, az UV-szűrő pedig védi a napfény káros hatásaitól. Ez az egyedülálló tonizáló krém tökéletesen felszívódik a bőrbe, egységesíti színét és tökéletesen hidratál egész nap. Alkalmazása előtt nem szükséges arckrémet használni. A termék dermatológiailag tesztelt.
Specifikációk:
A termék minden bőrtípusra alkalmas. Színe: BronzeTérfogat: 30 ml

Összetétel

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Talc, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-8 Stearate, Triethanolamine, Sucrose Laurate, Alcohol, Cera Alba, PEG-40 Stearate, Dimethicone, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexylglycerin, Parfum, +/-CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Termék típus BB krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Arctónus javító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSDE0262-a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85934849
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15