Oldal frissítése

DERMACOL Soft Heel Balm 100 ml

4,7 34 értékelés
1 290 Ft

DERMACOL Soft Heel Balm 100 ml

Hatékony lábregeneráló

A Dermacol Soft Heel balzsam hatékony regeneratív gyógymód a megterhelt lábak számára. A lágyító sarokkrém tápláló olívaolajjal és panthenollal hatékonyan kezeli, puhítja és regenerálja a lábak száraz és repedezett bőrét. Lábaink, melyek folyamatosan nagy igénybevételnek vannak kitéve, megérdemlik a mindennapos gondoskodást. A krém felpuhítja a bőrkeményedéseket, felfrissít és messzire űzi a fáradtságot. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, így megelőzi a bőrkeményedés kialakulását, és enyhíti a viszketést. A balzsam dezodoráló hatású, lábad kellemes, friss illatú lesz tőle, és ellazul. Bőröd rugalmas, hidratált és nyugodt marad.

A Dermacol Soft Heel balzsam megszünteti a láb túlzott megterhelésének következményeit, de megelőző hatású is. A lábat megnyugtatja, ápolja, puhává teszi, így a repedezett bőr okozta fájdalom nélkül a séta újra élvezetes lesz. Tölts időt a lábiaddal, és próbáld ki az egyedülálló Dermacol balzsamot!

Tulajdonságok

  • A krém regenerálja a láb száraz és repedezett bőrét
  • Hidratálja és puhítja a bőrt
  • Megelőzi a sarok megkeményedését
  • Enyhíti a viszketést és az irritációt
  • Illatosító hatású
  • Dermatológiailag tesztelt

Aktív hatóanyagok

  • Olívaolaj - nyugtatja a bőrt, puhítja és kisimítja, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, mélyen behatol a bőrbe, az érzékeny bőrt is ápolja és védi
  • Panthenol - hidratálja a bőrt, segít eltávolítani a ráncokat, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású
  • Szalicilsav - az egyik leghatásosabb baktériumellenes szer, hámlasztja a bőrt

Alkalmazás:
Masszírozd be a kívánt mennyiséget a kezelendő bőrfelületbe, és amikor szükséges, ismételd meg a kezelést.
Űrtartalom:
100 ml

Összetevők:

Aqua, isopropyl palmitate, cetearyl alcohol, olea europaea fruit oil, caprylic triglyceride, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, glycerin, salicylic acid, phenoxyethanol, panthenol, butyrospermum parkii butter, tocopheryl acetate, methylisothiazolinone, ethylhexylglycerine, propylene glycol, , limonene, butylphenylmethylpropional, citral, perfume, oleae, ethylhexyl stearate, glycerine, stearyl alcohol, ethylhexyl palmitate, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, phenoxyethanol, panthenol, tocopheryl acetate, perfume, propylene glycol, ethylhexylglycerine, sodium hydroxide, carbomer, ethylhexylglycerine, methylisothiazolinone, benzyl salicylate, limonene, butylphenylmethylpropional, citral

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Nyugtató
További jellemzők Szagtalanító

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Bőrkeményedésre

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas, Természetes olaj tartalmú
Kód:  NOH026
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003104210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20