Oldal frissítése

DERMACOL Make-up Cover 207 30 g

4,9 21 értékelés
5 190 Ft

DERMACOL Make-up Cover 207 30 g

A tökéletes bőr már nem csak egy álom, a professzionális filmes sminkmesterek make-upjának köszönhetően az Ön sminkje is tökéletes lehet. A DERMACOL Make-up Cover extrém fedést biztosító make-up krémes szerkezetének köszönhetően eltünteti a tökéletlenségeket, és matt megjelenést kölcsönöz bőrének. A make-up egyedülálló struktúrájának köszönhetően, mely 50%-ban pigmentekből áll, tökéletes fedést biztosít, így a bőr pazar benyomást kelt. Nem csupán az apró bőrhibákat fedi el, hanem képes a kiterjedtebb bőrhibák, mint például a pattanások, különböző kiütések, foltok a bőrön, valamint hegek vagy a szem alatti sötét karikák eltüntetésére is. Az SPF 30-nak köszönhetően véd az UV sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól. A Make-up Cover széles körben felhasználható mindennapi sminkhez, esti és ünnepi sminkhez, valamint professzionális sminkhez fotózáshoz és modellkedéshez. Használható mint klasszikus make-up, de korrektorként is alkalmazható. Széles színválasztékot kínál, minden bőrtípusra megfelelő. A DERMACOL Make-up Cover make-up tetoválás elfedésére is alkalmas. 

A DERMACOL Make-upu Cover főbb jellemzői

  • vízálló, extrém fedést biztosító make-up
  • A DERMACOL Make-up Cover minden bőrtípusra alkalmas
  • hipoallergén és tartósítószer mentes
  • A Make-up Cover hosszantartó hatást biztosít
  • védi a bőrt a napfénytől (SPF 30)
  • egyaránt elfedi a kisebb és nagyobb bőrhibákat is
  • szakmai gondoskodás az otthon kényelmében

Bőre a DERMACOL Make-up Cover-rel tökéletes lesz

A rendkívüli fedést nyújtó DERMACOL Make-up Cover make-up a bőr összes színfoltját elfedi, kijavítja a kisebb és nagyobb bőrhibákat, valamint bársonyos, matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Javasolt alkalmazások:
A make-up használata előtt ajánlott hidratáló krém és bázis használata. Egyenletesen vigye fel a make-upot ujjai vagy szivacs segítségével, ezt követően nagyon alaposan dolgozza el. A Make-up Cover kombinálható más Dermacol make-uppal. A tökéletes megjelenés érdekében végül púderrel rögzítse a sminket. 

Kiszerelés:
30 ml

Összetétel:
CI 77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolátum, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, / -: CI 77492, CI 77491, CI 77499

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Hipoallergén, SPF védőfaktor
Hatás Simító, Egységes bőrszín, Pigmentfolt csökkentő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  DEKO1164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85953475
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20