Oldal frissítése

DERMACOL Slim my Body Karcsúsító alakformáló gél 150 ml

4,4 5 értékelés
2 790 Ft

DERMACOL Slim my Body Karcsúsító alakformáló gél 150 ml

Szeretnél kicsit karcsúbb lenni? A Dermacol Slim my Body  - karcsúsító ápoló test gél ideális lesz számodra. Segít a test formálásában a problémás területeken. A Dermacol Slim my body testzselé olyan aktív összetevőket tartalmaz, mint a tengeri moszat és a koffein, amelyek serkentik a zsírok lebontását és küzdenek további tárolásuk ellen. A gél eltávolítja a felesleges vizet a testből, helyreállítja a vér mikrocirkulációját és elősegíti a szennyező anyagok eltávolítását a testből. Használd egy hónapig naponta kétszer, és bőröd feszesebb lesz, sőt akár egy méretet is karcsúsodhatsz tőle.


A Dermacol Slim my body testápoló gél legfőbb jellemzői

  • Szépítő ápolás a Dermacol márkától
  • Segít karcsúsodni és formálni a test alakját
  • A tengeri moszat és a koffein serkenti a zsírok lebontását
  • A Gel Slim my Body eltávolítja a szennyező anyagokat a testből
  • A Dermacol testzselé minden bőrtípusra alkalmas

Használata:
Fürdés után masszírozd a bőrbe.
Összetétel:
aqua, peg-40 hydrogenated castor oil, butylene glycol, propylene glycol diethylhexanoate, caffeine, laminaria hyperborea extract, hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, xanthan gum, carrageenan (chondrus crispus), cyamopsis tetragonoloba gum, escin, pectin, gelidium cartilagineum extract, proline, serine, arginine, menthol, propylene glycol, caprylyl glycol, glucose, phytosterol, triethanolamine, sodium phosphate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, (methyl-, ethyl-) paraben, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, citral, limonene, parfum



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Karcsúsító, Feszesítő
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Narancsbőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  TM515
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003113786
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15