Oldal frissítése

DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml

4,3 9 értékelés
1 990 Ft

DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml

Ha a sminkeltávolító használata után még a szem körüli terület mindig irritált és kipirosodott, akkor nem kell tovább aggódnod. A 150 ml-es DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover sminkeltávolítót kifejezetten a hibátlan sminkeltávolításhoz és finom szemekhez tervezték, ennek köszönhetően nem szárítja vagy irritálja a szem körüli érzékeny bőrt. Megakadályozza abőr irritációját, miközben tökéletesen tisztít, hidratál és ápol.

A DERMACOL Sensitive Eye Makeup Remover 150 ml legfőbb jellemzői 

  • Tökéletesen és gyengéden távolítja el a sminket és a szennyeződéseket a szemek körüli érzékeny bőrről
  • Nem szárít, és nem irritálja a bőrt
  • A Sensitive Eye Make-up Remover hidratálja és nyugtatja a bőrt
  • Szemészetileg tesztelt - alkohol és parfümmentes

Alkalmazása:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű DERMACOL sminkeltávolítót egy vattakorongra, és óvatosan helyezd a szemhéjra. Hagyd néhány másodpercig hatni, majd óvatosan töröld le a szemhéjakat.

Összetétel:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN


Összetétel

Aqua, Propylene Glycol, Olive Oil PEG-7 Esters, Panthenol, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Centaurea Cyanus Flower Extract, Glycerin, Tocopherol, Citric Acid, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó
Kód:  PLK467
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590031102702
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20