Oldal frissítése

DERMACOL Powder Eyebrow Shadow No.01 0,8 g

4,5 9 értékelés
3 090 Ft

DERMACOL Powder Eyebrow Shadow No.01 0,8 g

Gyönyörűen kontúrozott szemöldökre vágyik? A DERMACOL Powder Eyebrow Shadow tökéletes szemöldökívet biztosít Önnek. A kúp formájú applikátorral pont megfelelő mennyiségű árnyaló púdert vihet fel, s lehetővé teszi, hogy könnyedén húzza meg szemöldöke ívét. Sokkal könnyebben alkalmazható, mint a hagyományos szemöldökceruzák. Sminkje természetesnek tűnik majd, és a hosszan tartó hatás garantált. Ráadásul vízálló és szemészetileg is bevizsgált. Kiemeli szemeit és elbűvölővé varázsolja!

Legfőbb jellemzői:

  • Púderes, árnyaló szemöldökceruza
  • Hosszan tartó hatás
  • Vízálló
  • Természetes megjelenést biztosít
  • Egyszerű alkalmazás a kúpos applikátor segítségével

Színárnyalat:
1-es

Használata:
Alkalmazza szemöldökén bármikor, az aktuális igényeknek megfelelően.

Tömege:
0,8 g

Nem tartalmaz parabéneket, lanolint, paraffint, parfümöt vagy pálmaolajat

 

Összetétel

Izoeikozán, Mica, Izocetil-sztearoil-sztearát, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexyl Palmitate, Dimetikonol behenát, HDI/Trimetilol-hexilakton-keresztpolimer, Cetil PEG/PPG-10/1 dimetikon, Tocopherol, Béta-szitoszterin, Silica, Szkvalén, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, +/- CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 77491.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 0,8 g (0 kg)

Termék típusa

Termék típusa Púder

Tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Egész napos, Vízhatlan
Tömeg 0,8 g

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Izoeikozán, Mica, Izocetil-sztearoil-sztearát, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexyl Palmitate, Dimetikonol behenát, HDI/Trimetilol-hexilakton-keresztpolimer, Cetil PEG/PPG-10/1 dimetikon, Tocopherol, Béta-szitoszterin, Silica, Szkvalén, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, +/- CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 77491. '>
Kód:  DEKO040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85958562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10