Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Perfect Me No.03 Sand 7 ml

Kiegészítők a termékhez

DERMACOL Perfect Me No.03 Sand 7 ml

Rejtsd el bőröd  hiányosságait a Dermacol Perfect Me 3-as árnyalatú, homokszínű korrektorával. Ez a szelíd textúrájú korrektor nemcsak hatékonyan elfedi a bőr hibákat,  hanem a fáradtság jeleinek eltűntetésében és a szem alatti sötét karikák csökkentésében is segít, a BIOPHYTEX hatóanyag-tartalomnak köszönhetően. Ezenkívül 14 órán át világossá varázsolja a szem környékét. A Perfect Me korrektor mellé egy praktikus ecset is érkezik, amely megkönnyíti az alkalmazást.

A Perfect Me No.03 korrektor főbb jellemzői

  • Korrektor a DERMACOL márkától
  • A korrektor színe a 3-as számmal jelzett homok
  • A Perfect Me csökkenti a szem alatti sötét karikákat
  • BIOPHYTEX aktív hatóanyagokat tartalmaz
  • A DERMACOL korrektor világosítja a tekintetet

Használat:
A krémmel kezelt bőrfelületen az egész arcát tegye ujjaival, majd takarja le a hiányosságokat.

Összetétel:
Trimetil-sziloxizilikát, neopentil-glikol-diheptanoát, cink-oxid, nátrium-klorid, csillám, titán-dioxid, Szilícium-dioxid, nátrium-lauroil-glutamát, lizin, diszteardimónium-hektorit, propilén-karbonát, magnézium-klorid, Panthenol, Escin, Glicerin, Dinátrium-EDTA, Fenoxietanol, Ruscus Aculeatus gyökérkivonat, Ammónium-Glicirrizát, Centella Asiatica levélkivonat, Calendula Officinalis virágkivonat, hidrolizált élesztőfehérje, Nátrium-citrát, metikon, metil-parabén, etil-parabén, propil-parabén, Butil-parabén, +/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Kód:  DEKO1818
Termékszám:  85963887
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10